Hastighedsoptimering

Hastighed er blevet en af de absolut vigtigste faktorer for personer der driver online virksomhed.

Hastighed er vigtigt for, at lande i toppen på Google, at have en lav bounce rate, at booste sin konverteringsrate og meget mere. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du sikrer dig, at din hjemmeside performer, når det gælder hastighed.

Gå på opdagelse i vores vidensunivers omkring hastighedsoptimering og lær alt hvad du skal vide for, at kunne tage din hjemmesides resultater til nye højder.

Overhal konkurrenterne

Basics

Indhold

Her kan du læse om alle de basale ting, som du skal vide. Det drejer sig om alt fra vigtigheden af hastighed til hvordan du kan teste hastigheden på din side.

Core Web Vitals

Indhold

Lær meget mere om Core Web Vitals og alt det, som du skal vide for, at leve op til disse altafgørende metrikker, som Google måler din hjemmeside på.

Fordele

Indhold

Lær mere om alle de forskellige fordele der er ved at have en lynhurtig hjemmeside.

Quality Score

Indhold

Lær meget mere om Quality Score. Du vil lære alt fra hvad en Quality Score er til hvordan du kan optimere din hjemmeside til at få 10/10 i dine Google Ads.

Bounce Rate

Indhold

Lær mere om hvad en bounce rate er, hvordan du kan minimere din bounce rate og hvordan en lav bounce rate kan tage din virksomhed til nye højder.

Konverteringsrate

Indhold

Lær mere om hvordan du kan optimere din hjemmeside til at skabe så mange konverteringer som overhovedet muligt.

SEO Hastighedsoptimering

Indhold

Lær mere om hvordan en hastighedsoptimering kan hjælpe dig med at få din hjemmeside op i toppen af Googles søgeresultater.

riised-mobile-image.jpg

Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀