Hurtig hjemmeside

Læs mere om hvorfor hastighed er vigtigt og hvordan hastighed hjælper dig med at opnå optimale resultater.
Hurtig hjemmeside

Derfor er det vigtigt, at du har en hurtig hjemmeside

Driver man online virksomhed, så er det vigtigere end nogensinde før, at man har en hurtig hjemmeside. Det er både vigtigt på grund af hvordan den moderne forbruger tænker, men også på grund af Google’s seneste algoritmeopdateringer.

Den moderne forbruger har ikke tålmodighed til langsomme hjemmesider. Google måler direkte på hvor hurtig din hjemmeside er. Derfor skal din hjemmeside være hurtig.

Nogle af de primære fordele ved at have en hurtig hjemmeside inkluderer bl.a.:

 • En høj konverteringsrate
 • En lav bounce rate
 • Bedre rangeringer på Google
 • En højere Quality Score på Google Ads
 • Bedre brugeroplevelser for dine besøgende
 • At din hjemmeside lever op til Core Web Vitals

Hvad gør en hjemmeside hurtig?

Uanset om det er en Magento optimering eller en WordPress optimering, så er det overordnet mål det samme – at gøre det så hurtigt som muligt for den besøgendes enhed, at indlæse hjemmesiden.

Du kan gøre flere forskellige ting for, at optimere hastigheden på din hjemmeside. Her er nogle effektive teknikker, som du kan gøre brug af:

 1. Server-site tracking (Koster typisk 5-10.000 kr. i udbetaling og derefter 1.000 kr. om måneden)
 2. Content Delivery Network (Koster typisk omkring 1.400 kr. om måneden)
 3. Caching plugin (Koster typisk mellem 100-300 kr. om måneden)
 4. Optimer filstørrelserne på dine billeder (Her kan du bruge et plugin)
 5. Undgå at installere unødvendige plugins og slet plugins, som du ikke bruger
 6. Fjerne gengivelsesblokerende javascript og css fra indholdet over skillelinjen

Hvor hurtig er min hjemmeside?

For at finde ud af hvor hurtig din hjemmeside er kan du benytte Google PageSpeed Insights, hvor du kan få konkret data på hastigheden på din hjemmeside. Google PageSpeed Insights giver din hjemmeside en score på 1-100, hvor 100 er den bedste score man kan få.

Vi har udviklet et modul her hos Riised, som du kan bruge for at teste hastigheden på din hjemmeside. Alt du skal gøre er, at indtaste dit URL i modulet nedenunder. Herefter viser vores beregner hastigheden på din hjemmeside, baseret på troværdig data fra Google PageSpeed Insights.

——————— INDSÆT HASTIGHEDSMODUL

Hvilken hjemmeside platform er bedst?

Der findes mange forskellige platforme, som man kan bruge til at opbygge sin hjemmeside på. Når det kommer til spørgsmålet, hvilken hjemmeside platform der er bedst for at skabe en hurtig hjemmeside, så er svaret, at man kan opnå en lynhurtig hjemmeside på alle de forskellige hjemmesider.

Vi er eksperter i hastighedsoptimeringer på de fleste platforme, så vi kan gøre din hjemmeside hurtig, uanset hvilken platform du bruger. Vi er bl.a. eksperter i:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Indholdsfortegnelse

Afspil video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive