Langsom hjemmeside

Læs mere om hvilke konsekvenser det har, at have en langsom hjemmeside.
Langsom hjemmeside

Min hjemmeside er langsom – hvilken betydning har det?

Står du med det problem, at du har en langsom hjemmeside? Så er det vigtigt, at du får lavet en hastighedsoptimering. Det er nemlig sådan, at hvis din hjemmeside har langsomme indlæsningstider, så vil det resultere i mange negative konsekvenser.

Ikke nok med, at den moderne forbruger ikke accepterer langsomme hjemmesider, så betragter Google også hastighed, som værende en af de vigtigste faktorer, når de skal vurdere kvaliteten på hjemmesider. 

Der opstår mange negative konsekvenser, hvis man har en langsom hjemmeside. Lad os starte ud med at gå lidt i dybden med disse konsekvenser.

Konsekvenser ved at have en langsom hjemmeside

Er din hjemmeside langsom, så vil det bl.a. resultere i følgende konsekvenser:

 1. En høj bounce rate. Mange besøgende vil simpelthen forlade din hjemmeside inden de har set sidens indhold, da de ikke gider, at vente på at den bliver indlæst.
 2. En lavere konverteringsrate. En langsom hjemmeside virker ikke bare utroværdigt, men giver også en dårlig brugeroplevelse, hvilket reducerer sandsynligheden for at en besøgende vil købe fra dig.
 3. Lavere Quality Scores. Hastighed har en direkte effekt på dine Quality Scores på Google Ads og vil dermed resultere i, at du får mindre ud af dit annoncebudget.
 4. Lavere rangeringer på Google. Google måler bl.a. direkte på din hastighed, men også på faktorer som bounce rates, hvilket vil sænke din hjemmesides rangeringer og dermed mindre organisk trafik.
 5. En dårlig brugeroplevelse for dine besøgende. Er din hjemmeside langsom, så vil det resultere i en dårlig oplevelse for dine besøgende. 

Det er blot nogle af de grunde til, at det er så vigtigt, at du får lavet en optimering af din hjemmeside, hvis den er langsom.

Optimer hastigheden på din hjemmeside

Heldigvis, så er der mange forskellige ting du kan gøre for, at hastighedsoptimere din hjemmeside. En god hastighedsoptimering består af mange forskellige faktorer, som alle spiller en rolle i forhold til hvor hurtig din hjemmeside er.

Det kræver teknisk know-how, at lave en god hastighedsoptimering. Her hos Riised er vi specialister i at hastighedsoptimere og kan optimere hastigheden på alt fra WordPress hjemmesider til Magento hjemmesider. Vi garanterer minimum +80/100 på mobilscoren og +90/100 på computerscoren på Google PageSpeed, samt A-grade på GTmetrix. 

En god hastighedsoptimering resulterer i en bred vifte af fordele, som kan være med til at tage din online succes til nye højder. Det første du skal gøre er dog, at teste hastigheden på din hjemmeside.

Fordelene ved at hastighedsoptimere din hjemmeside

Når du hastighedsoptimere dit site fra at være en langsom hjemmeside til at være en hurtig hjemmeside, så vil det bl.a. resultere i:

 1. En lavere bounce rate. Færre af dem, der trykker sig ind på din hjemmeside vil forlade hjemmesiden uden at se sidens indhold.
 2. En højere konverteringsrate. Gennem en bedre brugeroplevelse og en lavere bounce rate vil din hjemmeside skabe en bedre konverteringsrate.
 3. Højere Quality Scores. Med højere Quality Scores vil du få betydeligt mere ud af dit annoncebudget på Google Ads.
 4. Bedre rangeringer på Google. Gennem den øget hastighed, samt de fordele den kommer med, vil din hjemmeside alt andet lige rangere højere på Google.
 5. En bedre brugeroplevelse for dine besøgende, som skaber troværdighed og mersalg.
 6. At din hjemmeside lever op til Core Web Vitals.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀