Case: Hastighedsoptimering af Techsavvy “Markant stigning af vores Quality Score”

“Intet kunne have været bedre. Vi har oplevet markante stigninger på vores Quality Score.”
Sebastian fra Techsavvy

Vi har udført en hjemmeside hastighedsoptimering for Techsavvy, som er meget tilfredse med resultaterne og har oplevet markante stigninger på deres quality score allerede kort tid efter optimeringen. Lad os gå lidt i dybden med hvem Techsavvy er og hvorfor de var det perfekte valg til at få lavet en Riised hjemmeside hastighedsoptimering.

Techsavvy: Hvem er de og hvad tilbyder de?

Techsavvy.media er et online medie, som udgiver artikler om hvad der sker på erhvervsmarkedet og hvad den seneste udvikling er i tech-verdenen. Deres platform giver dermed dig mulighed for at følge med i de seneste nyheder på både erhvervs- og freelancer markedet.

Derfor er Techsavvy også en virksomhed, som er meget afhængige af deres rangeringer på Google. Jo flere artikler de kan få til at rangere højt på Google, jo flere besøgende får de og det er hele fundamentet for deres virksomhedsstrategi. Deres blogindlæg skal rangere højt for at de kan skabe organisk trafik til deres hjemeside, så det er et oplagt valg for TechSavvy, at bruge tid og energi på at få lavet en professionel hjemmeside hastighedsoptimering, så deres hjemmeside kan opnå de Google rangeringer, som de har brug for.

Det har dog været svært, at rangere på Google og efter at have kigget nærmere på deres hastighed, så var det også tydeligt, at hastigheden var en stor sten i vejen for dem. Her lå de nemlig på 70/100 på computer og kun 23/100 på mobil.  Derfor kontaktede TechSavvy MyDesk, så vi kunne håndtere deres optimering.

Case: Hjemmeside hastighedsoptimering af Techsavvy

Derfor var det altså tiltrængt med en god hastighedsoptimering, som kan gøre det muligt for dem, at rangere lige så højt, som de gerne vil.

De havde tidligere forsøgt på at hastighedsoptimere deres hjemmeside og afprøvet diverse plugins, men det har aldrig været noget der gav nogle resultater. Derfor besluttede de sig for, at kontakte Riised, som de havde opdaget gennem en Iværksætter gruppe på Facebook.

Processen: Fra langsom til lynhurtig

“Processen kunne ikke have været bedre. Det var super. Det kørte bare.”
Sebastian – TechSavvy

Hele processen med at lave en hjemmeside hastighedsoptimering af Techsavvy.media kørte præcis som den skulle. Der var ingen nedetid for hjemmesiden og kort tid efter, at optimeringen var bestilt, så var hjemmesiden optimeret.

Resultaterne: Techsavvy’s resultater

Kigger vi på Google PageSpeed Insights, så taler resultaterne også for sig selv. Her er Techsavvy gået fra 70/100 på computer til 100/100! Derudover er de gået fra 23/100 til 92/100 på telefon. Det er hastighedsforbedringer, som kun kan forbedre TechSavvy’s situation.

Eftersom at TechSavvy succes meget er baseret på deres evne til at rangere på Google, så vil en hjemmeside hastighedsoptimering som denne være guld værd. Noget af det, som Google måler mest på, når de skal vurdere hvilke hjemmesider der skal rangere højest, er nemlig hastigheden på hjemmesiden.

Det er efter en af Google’s nyere opdateringer “Core Web Vitals”, at hastighed er blevet så afgørende en faktor. Derfor vil en hjemmeside hastighedsoptimering, som denne alt andet lige også resultere i bedre rangeringer på Google.

Dertil nævnte Techsavvy i en efterfølgende snak vi havde med dem også, at de selv har kunne mærke forbedringer på hastigheden – specielt når de gik ind på hjemmesiden via deres telefon.

Kontakt os, hvis vi skal optimere din hjemmeside

Skal vi lave en hastighedsoptimering på din hjemmeside?

Hvis du er i tvivl om din hjemmeside har brug for en hastighedsoptimering, så kan du måle hastigheden på din hjemmeside her.

Viser det sig, at en hastighedsoptimering er det helt rigtige for din hjemmeside, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os her.