Case: Optimering af Mama Milla’s hjemmeside hastighed

Vi har netop udført en optimering på Mama Milla’s hjemmeside hastighed. En spændende case, som resulterede i gode resultater.

Mama Milla: Hvem er de og hvad tilbyder de?

Du har måske allerede hørt om Mama Milla – det er en meget populær online webshop, som hele tiden vokser sig større og større.

Inde på shoppen kan du finde et lækkert univers af ren luksus til mor og baby. Du kan finde alt fra de ting, som du har brug for under graviditet til det, som du har brug for i de første år med din baby.

Det vil altså sige alt fra badetøj til bæreseler – og meget, meget mere. Derfor var det naturligvis en stor fornøjelse, da Mama Milla valgte, at tage fat i Riised for at få udført deres hjemmeside hastighed optimering.

Case: Optimering af Mama Milla’s hjemmeside hastighed

Mama Milla lever altså af, at sælge tøj og tilbehør til mor og baby. På trods af, at det er en virksomhed i vækst, så følte de dog ikke, at de fik helt lige så meget ud af deres annoncebudget, som de burde.

Efter at have taget et kig på deres quality score på Google Ads, samt hastigheden på hjemmesiden på PageSpeed Insights, så blev det også meget klart, at en optimering af deres hjemmeside hastighed var lige præcis det, som deres hjemmeside havde brug for.

Da de opdagede, at Riised kunne garantere gode resultater valgte de derfor, at give os muligheden for, at optimere deres hjemmeside hastighed. Vi kører med “no cure no pay”, så det var derfor et oplagt valg, at få lavet en Riised hastighedsoptimering.

Processen: Problemfri process for Mama Milla

Selve processen gik som forventet helt uden problemer. Deres hjemmeside havde ingen nedetid og Mama Milla skulle hverken bruge tid eller ressourcer på selve optimeringen af deres hjemmeside hastighed.

Vores eksperter gik med det samme i gang og allerede kort tid efter var der tydelige forbedringer på hjemmesidens hastighed.

Resultaterne: Mama Milla’s resultater

Kigger man på Google PageSpeed Insights, så er forbedringerne også meget tydelige. Her er de gået fra en computer hastighed på 51/100 til 98/100 og på mobilen fra 22/100 til 84/100.

Forbedringer af denne kaliber vil resultere i:

  • Forbedret Quality Score på Google Ads

En ting der går igen og igen ved de hjemmesider, som vi hastighedsoptimerer er, at deres quality score bliver betydeligt forbedret efterfølgende. En forbedret quality score vil sige, at Google vurderer hjemmesiden som værende af højere kvalitet, hvilket dermed vil sige, at de prioriterer hjemmesiden højere end andre og leverer reklamer til færre penge. Det giver Mama Milla et mere effektivt annoncebudget, hvor de får mere ud af hver krone de hælder i Google Ads.

  • Forbedret rangeringer på Google

Dertil vil det også resultere i forbedret rangeringer på Google. En af de faktorer, som Google måler på, når de skal rangere hjemmesider, er hastighed. Hastighed er rent faktisk en af de vigtigste faktorer efter Google’s seneste opdateringer. Derfor vil en drastisk forbedring af hjemmesidens hastighed alt andet lige også resultere i forbedret rangeringer på Google.

  • En bedre brugeroplevelse

Vi kender alle sammen til hvor frustrerende det er, at besøge en hjemmeside, som er langsom. Langt de fleste af os går faktisk væk fra hjemmesiden igen, hvis den er langsom. Med Mama Milla’s nye hastigheder kommer det ikke til at være et problem.

  • En bedre konverteringsrate

Sidst men ikke mindst, så peger næsten alle studier også på, at en hurtig hjemmeside er lig med en bedre konverteringsrate. Det vil altså sige, at en større procentdel af dem der besøger hjemmesiden ender med at foretage en konvertering.

Kontakt os, hvis vi skal optimere din hjemmeside

Kunne du godt tænke dig, at få din hjemmeside hastighedsoptimeret?

Hvis du ikke ved hvad hastigheden er på din hjemmeside, så kan du måle hastigheden på din hjemmeside her.

Viser din hjemmeside ikke de bedste resultater, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan snakke hastighedsoptimering af din hjemmeside. Du kan kontakte os her.