Case: SEO hastighedsoptimering af Grejfreak

Vi har netop udført en SEO hastighedsoptimering for Grejfreak med skarpe resultater. Kort sagt, så har Grejfreak nu en lynhurtig hjemmeside – både på mobil og computer – som er klar til, at tage deres forretning til nye højder.

Grejfreak: Hvem er de og hvad tilbyder de?

Grejfreak.dk er en webshop, som sælger grej til personer, der lever det aktive liv. Her er det bl.a. muligt, at købe militærudstyr, outdoor beklædning, jagtudstyr og meget mere. Hvis du elsker livet i naturen og at være aktiv, så er Grejfreak med andre ord shoppen for dig.

Grejfreak er også en webshop i vækst. De har stor succes og har sat sig tungt på outdoor markedet i Danmark. 

Efter at have kigget på deres hjemmesidehastighed var det dog tydeligt, at der var plads til forbedringer. Hjemmesiden performede ikke specielt godt med 6/100 på mobil og 51/100 på computer.

Derfor tog de fat i os og vi gik straks igang med at lave deres SEO hastighedsoptimering.

Case: SEO Hastighedsoptimering af Grejfreak

SEO hastighedsoptimeringen af Grejfreak.dk gik som smurt i olie og allerede kort tid efter, at de havde bestilt deres SEO hastighedsoptimering, var vi færdige.

Grejfreak.dk oplevede ikke nogen form for nedetid eller tabt salg. Uden at skulle bruge tid eller ressourcer på optimeringen kunne de blot kort tid efter nyde, at de nu har en lynhurtig hjemmeside.

Resultaterne: Grejfreak’s resultater

Kigger vi på Google PageSpeed Insights, så er forbedringerne også meget tydelige for Grejfreak. På computer er de gået fra en hastighed der er lavere end gennemsnittet til lynhurtig og på telefon fra en meget ringe hastighed til også at have en hurtig hjemmeside på mobil.

En god SEO hastighedsoptimering som denne vil være til stor økonomisk gevinst for Grejfreak. Eftersom at de er en webshop, der bruger millioner på deres markedsføring gennem Google Ads, så vil der være tale om store økonomiske besparelser.

Forbedret Quality Score på Google Ads

Først og fremmest vil disse hastighedsforbedringer med garanti resulterer i en væsentligt bedre Quality Score på deres Google Ads. En forbedret quality score vil betyde, at Google ser på Grejfreak som værende en bedre hjemmeside og dermed leverer reklamer til Grejfreak til en bedre pris. Det vil resultere i et langt mere effektivt annoncebudget og dermed større profit i forretningen.

Forbedret konverteringsrate på hjemmesiden

Ydermere vil de nye hastigheder også resultere i en højere konverteringsrate på hjemmesiden. Hurtige hjemmesider konverterer bedre end langsomme hjemmesider og det er noget, som Grejfreak bestemt vil bemærke efter deres Riised hastighedsoptimering.

Forbedret rangeringer på Google

Sidst men ikke mindst, så vil det også resultere i bedre rangeringer på Google. Google seneste algoritmeopdateringer betyder, at de prioriterer hastigheden på hjemmesiden mere end nogensinde før. Derfor vil disse hastighedsforbedringer også automatisk resultere i, at Grejfreak kommer til at rangere bedre på Google.

Kontakt os, hvis vi skal optimere din hjemmeside

Har du brug for at få din hjemmeside hastighedsoptimeret.

Er du i tvivl, så kan du måle hastigheden på din hjemmeside her.

Er din hjemmeside ikke den hurtigste, så er det altså bare med at kontakte os, så vi kan få hastighedsoptimeret din hjemmeside. Du kan kontakte os her.