Shopify hastighedsoptimering af Capstore: Øget konverteringsrate med 24%

Vores seneste hastighedsoptimering case, hvor vi dykker ned i vores arbejde med Capstore - en fremtrædende online virksomhed i hovedstadsområdet.

Velkommen til vores seneste hastighedsoptimering case, hvor vi dykker ned i vores arbejde med Capstore – en fremtrædende online virksomhed i hovedstadsområdet. 

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: fra 22/100 til 94/100

Hastighed på mobil: fra 06/100 til 65/100

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført:

 • Konverteringsraten steget med 24%
 • Organisk trafik steget med ca. 50%

Hvem er Capstore?

capstore

Capstore har længe haft en førende position inden for deres branche, hvor de sælger caps, hoodies og en masse andet tøj, men som med enhver virksomhed i den digitale tidsalder, stod de overfor behovet for konstant at forbedre og optimere deres online tilstedeværelse. 

Et af de områder, hvor Capstore følte et presserende behov for forbedring, var hastigheden på deres hjemmeside. I en verden, hvor hvert sekund tæller, og kundernes tålmodighed er begrænset, vidste Capstore, at en langsom hjemmeside kunne være en reel hindring for deres fortsatte vækst og succes.

Case: Shopify hastighedsoptimering af Capstore

Det er her vi kommer ind i billedet. Vi er specialister inden for hastighedsoptimering og digital transformation. Med vores dygtige team af udviklere og SEO-specialister har vi formået at hjælpe en række virksomheder med at øge deres hjemmesiders hastighed, og dermed forbedre deres brugeroplevelse, og mest markant, øge deres synlighed i søgemaskinerne. 

Med en data-drevet tilgang og en dyb forståelse for teknologiens finesser, tilbyder vi skræddersyede løsninger, der direkte adresserer vores kunders unikke behov og udfordringer.

Vores arbejde med Capstore er et fremragende eksempel på, hvordan hastighedsoptimering kan gøre en mærkbar forskel for en virksomheds online tilstedeværelse. Læs videre for at finde ud af, hvordan vi gjorde Capstore’s hjemmeside hurtigere og dermed forbedrede deres SEO-rangeringer.

Resultater: Konverteringsraten stiger med 24,14%

De imponerende Capstore.dk hastighedsforbedringer efter vores hastighedsoptimering. Data fra Google PageSpeed Insights.

Tallene fra Google PageSpeed Insights viser de store hastighedsforbedringer, som optimeringen har medført:

 • Fra 22/100 til 94/100 på computer
 • Fra 06/100 til 65/100 på mobil

Det har medført skarpe resultater for Capstore. Lige efter optimeringen kan det bl.a. ses hvordan Capstore er steget fra position 18 til 2 på ordet Beanie Hue, samt gået fra position 2-3 til position 1 på en lang række søgeord. 

Hastighedsoptimeringen på Capstore har også resulteret i store stigninger på rangeringer for søgeord, hvor de ikke lå på side 1. Her kan man bl.a. fremhæve:

 • Fra position 22 til position 7 på “Kangol”
 • Fra position 29 til position 5 på “Skate shirts”
 • Fra position 41 til position 6 på “New Era Kasket Dame”

Alt i alt er de steget fra at have 181 søgeord på position 1-3 på Google til at have 335 søgeord i top tre:

*Organiske rangeringer lige inden vi startede optimeringen.

*Organiske rangeringer i dag.

Sidst men ikke mindst, så har optimeringen også drastisk forbedret shoppens konverteringsrate. Den er i gennemsnit steget med 24,14% og er generelt steget på alle shoppens forskellige trafikkanaler:

konverteringsrate

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀