DanDomain hastighedsoptimering af Handelshuset Aulum: 290% Stigning i antallet af konverteringer

Handelshuset Aulum case

Da handelshusetaulum.dk kontaktede os, stod de over for udfordringer med en langsom indlæsningstid på deres hjemmeside. De bemærkede, at deres besøgende havde en tendens til at forlade siden hurtigt, hvilket resulterede i en høj bounce rate. 

Det var tydeligt, at de havde behov for en omfattende hastighedsoptimering for at forbedre deres brugeroplevelse og øge deres chancer for konverteringer.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 25/100 til 91/100

Hastighed på mobil: Fra 4/100 til 69/100

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført:

 • 21% Stigning i organisk trafik
 • 290% Stigning i antallet af konverteringer

Hvem er Handelshuset Aulum?

handelshusets aulum

Handelshusetaulum.dk er et bredt katalog af alt fra Paintball, softball, jagt outdoor og til bueskydning.I år 2000 tog Bjarne en tur til Kina med en kollega og fik øjnene op for hardball/sofguns/airsoft og købte et par containere her, det har vist sig at være en bragende succes og er i dag deres hovedområde i virksomheden.

Case: DanDomain hastighedsoptimering af Handelshuset Aulum

Med en problemfri og effektiv proces vendte vi hurtigt tingene rundt for Handelshuset Aulum. Sitet oplevede ingen nedetid eller salgstab. På ingen tid begyndte Handelshuset Aulum at høste fordelene ved en højhastigheds hjemmeside.

Resultater: 21% stigning i deres organiske trafik og 290% stigning i konverteringer

handelshuset aulum hastighedsoptimering

Som man kan se havde Handelshuset Aulum en mindre god hastighed før vi begyndte at arbejde med dem og derfor har de virkelig nydt godt af en hastighedsoptimering hos os:

De er gået fra en hastighed på 25/100 på computer og en hastighed på 4/100 til 69/100 på mobil. Dette har medført en stigning på over 21% i organisk trafik:

organisk trafik

*Deres organiske trafik før vi begyndte at arbejde med dem

organisk trafik

*Deres organiske trafik efter vi færdiggjorde deres hastighedsoptimering

Dertil er deres trafik også begyndt at skabe flere konverteringer. Antallet af konverteringer, som hjemmesiden genererer er steget med 290% på trods af at antallet af brugere “kun” er steget med 80%:

konverteringer

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀