DanDomain hastighedsoptimering af SoundstoreXL: 22% stigning i organisk synlighed

Vi har udført en DanDomain hastighedsoptimering for SoundstoreXL, som hurtigt har skabt gode resultater både på den organiske front og brugeroplevelsen. Lad os gå lidt i dybden med hvilke resultater det har skabt for SoundstoreXL.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: fra 37/100 til 90/100 

Hastighed på mobil: fra 25/100 til 65/100

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført: 

  • Fra 292 søgeord i top tre af Google til 506 søgeord

Hvem er SoundStore XL og hvad tilbyder de?

soundstorexl

SoundstoreXL er den største danskejede webshop med salg af professionelt lydudstyr, lysudstyr, sceneudstyr, studieudstyr til hjemmestudiet, DJ udstyr og musikinstrumenter.

Derudover finder du en masse spændende elektronik-produkter som video projektorer, lærreder, gaming udstyr og en masse sjove gadgets og tilbehørsprodukter som f.eks tv ophæng og havelygter.

Casen: DanDomain hastighedsoptimering af SoundstoreXL

Efter at have taget et kig på SoundstoreXL quality score på Google Ads, samt hastigheden på hjemmesiden på PageSpeed Insights, så blev det også meget klart, at en optimering af deres hjemmeside hastighed var lige præcis det, som deres hjemmeside havde brug for.

Da de opdagede, at Riised kunne garantere gode resultater, valgte de derfor at give os muligheden for at optimere deres hjemmesides hastighed.

Resultater: 22% stigning i organisk synlighed

soundstorexl hastighedsoptimering

På Google PageSpeed Insights kan vi se de gode fremskridt, som hastighedsoptimeringen har skabt for hjemmesiden:

  • Fra 37/100 til 90/100 på computer
  • Fra 25/100 til 65/100 på mobil

Google har også været hurtige til at belønne hjemmesiden for de nye indlæsningstider med en øget organisk synlighed. Her er de bl.a. steget fra 292 søgeord på position 1-3 på Google til 506 søgeord:

organiske søgeord

*Organiske søgeord lige inden vi færdiggjorde optimeringen.

organiske søgeord

*Organiske søgeord i dag.

En stigning i den organiske trafik af denne kaliber vil naturligvis også resultere i øget omsætningen for webshoppen. SoundstoreXL har i perioden efter optimeringen oplevet en stigning i deres omsætning på ca. 7% sammenlignet med perioden inden hastighedsoptimeringen. 

omsætning

For en webshop der omsætter for mange millioner ligesom SoundstoreXL er en stigning på 7% en ekstremt profitabel stigning, som resulterer i et stort boost på bundlinjen og en hastighedsoptimering, der meget hurtigt har betalt sig selv.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Indholdsfortegnelse

Afspil video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive