Shopify hastighedsoptimering af Forlaget Mammut: 4-Dobling af organisk synlighed

forlaget-mammut-speed-optimization-riised

Efter Googles seneste opdateringer er hastigheden på ens hjemmeside vigtigere end nogensinde før. Er hastigheden på ens hjemmeside ikke i top, så vil det være næsten umuligt, at få succes med SEO. 

Dertil spiller hastighed også en stor rolle i forhold til ens Quality Score på Google Ads, hvilket dikterer hvor meget man kan få ud af sit annoncebudget på Google Ads.

Forlaget Mammut kontaktede os ang. at få lavet en hastighedsoptimering, hvilket har resulteret i drastiske forbedringer på deres Google PageSpeed Insights. Forbedringer, som også vil medføre en bedre Quality Score og bedre rangeringer på Google.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 36/100 til 96/100

Hastighed på mobil: Fra 21/100 til 85/100

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført:

 • 4-Dobling i organiske søgeord på position 1-3 på Google

Forlaget Mammut: Hvem er de og hvad tilbyder de?

forlaget mammut

Forlaget Mammut laver smukke børnebøger, som har gode historier og smukke illustrationer. Børnebøger, som ethvert barn vil elske. 

Ud over børnebøger laver de også plakater, bøger til voksne og gavepakker, som er oplagte gaver til fødselsdage og lignende.

For hvert produkt man køber hos Forlaget Mammut planter de derudover også et træ.

Case: Shopify hastighedsoptimering af Forlagt Mammut

Forlaget Mammut er en online virksomhed, som skaber omsætning gennem deres webshop forlagetmammut.dk. Derfor er SEO og Google Ads naturligvis altafgørende for deres succes og omsætning.

I forbindelse med, at hastigheden på deres hjemmeside var meget lav på mobil, tog de fat i os for at få hastighedsoptimeret deres hjemmeside.

Denne opgave tog vi til os med det samme og blot få dage efter kunne Forlaget Mammut nyde godt af at have en hjemmeside, som er lynhurtig på både computer og mobil.

Resultaterne: 4-Dobling af organiske rangeringer på position 1-3

Som du kan se på billedet ovenover med før og efter data fra Google PageSpeed Insights skabte vores Riised hastighedsoptimering drastiske forbedringer på deres hastighedsscore.

På computer er hjemmesiden blevet lynhurtig med en score på 96/100 og på mobil er de steget fra 21/100 til 85/100.

Det er forbedringer, som alt andet lige vil øge deres Quality Score på Google Ads, samt deres rangeringer på Google.

Nogle af de direkte forbedringer, som disse nye hastigheder vil medføre, inkluderer:

 • At de får mere ud af deres annoncebudget
 • At deres hjemmeside skaber mere organisk trafik
 • Et større reach på Sociale Medier
organiske søgeord

*Organiske sørgeord inden vi fædigegjorden hastighedsoptimeringen 

organiske søgeord

*Organiske søgeord efter den dag i dag

Udover forbedringen i organisk synlighed, vil sådanne resultater bestemt medføre:

 • Øget kvalitetsscore: En “Quality score” – eller på dansk “kvalitetsscore” – måler brugeroplevelsen på din side. Hurtig indlæsningstid betyder en bedre brugeroplevelse, hvilket kan hæve din score i øjnene på søgemaskiner som Google. En højere score kan forbedre din websides rang i søgeresultater, hvilket igen kan tiltrække mere trafik.
 • Forhøjet konverteringsrate: Med begrænset tålmodighed hos brugerne, vil en hurtigt indlæsende hjemmeside øge sandsynligheden for, at de bliver, og tager den ønskede handling – det være sig tilmelding til et nyhedsbrev, gennemførelse af et køb, eller andet. Kort sagt: Mindre ventetid forøger chancerne for konvertering.
 • Reduktion i bounce rate: Bounce rate beskriver den procentdel af besøgende, som kun besøger én side og derefter forlader hjemmesiden. En langsom indlæsningstid kan få besøgende til at forlade siden, endnu inden den er fuldt indlæst. Ved at optimere indlæsningstiden, kan du formindske antallet af tidlige afslutninger og derved sænke bounce raten.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  ALT OM GOOGLE PAGESPEED
  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.