Hastighedsoptimering af Grejfreak.dk: Konverteringer steget med 30%

Grejfreak hastighedsoptimering resultater

Vi har med succes udført en afgørende hastighedsoptimering for Grejfreak, hvilket førte til imponerende resultater. Grejfreaks hjemmeside præsenterer nu lynhurtige hastigheder, som forbereder deres forretning til en hidtil uset vækst på både mobil- og desktop-platforme.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

 • Hastighed på computer: Fra 51/100 til 97/100
 • Hastighed på mobil: Fra 6/100 til 77/100

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført:

 • En stigning på konverteringsgraden på 30%
 • En stigning på deres Quality Score på 2-3
 • Fra 1.000 søgeord i top tre til 1.419 søgeord i top tre på Google

Grejfreak: Hvem er de og hvad tilbyder de?

Grejfreak.dk er din go-to online shop for dem, der lever det aktive liv. De tilbyder et bredt sortiment af produkter, lige fra militært udstyr og outdoor beklædning til jagtudstyr. Hvis du har en passion for det fri og en aktiv livsstil, er Grejfreak skræddersyet til dig.

På trods af deres brusende succes på Danmarks outdoor marked, havde deres hjemmesides hastighed været bagud. Første tjek viste en lav 6/100 på mobil og 51/100 på desktop – hvilket signalerede plads til forbedring.

Ind træder vores team, udstyret med ekspertise i SEO hastighedsoptimering.

Case: Hastighedsoptimering af Grejfreak

Med en problemfri og effektiv proces vendte vi hurtigt tingene rundt for Grejfreak.dk. Sitet oplevede ingen nedetid eller salgstab. På ingen tid begyndte Grejfreak at høste fordelene ved en højhastigheds hjemmeside.

Resultater: Øget konverteringsgrad og rangeringer på Google

Ved at undersøge Google PageSpeed Insights er Grejfreaks forbedringer uundgåelige. Siden er gået fra under middel hastigheder til lynhurtigt både på desktop og mobil.

Resultaterne taler for sig selv:

 • En imponerende 30% stigning i konverteringsrate.
 • Forbedret Quality Score med 2-3 point på Google Ads.
 • Fra 1.022 søgeord i top tre til 1.419 søgeord i top tre på Google

*Organiske søgeord inden vores hastighedsoptimering.

*Organiske søgeord i dag.

Investering i hastighedsoptimering – Hvad har Grejfreak.dk fået ud af at hastighedsoptimere?

Forbedring af konverteringsraten 

Konverteringsraten er et afgørende mål for en webshops effektivitet. Det er et forhold mellem antallet af besøgende og antallet af dem, der foretager et køb. Hvis konverteringsraten for eksempel er 1%, betyder det, at for hver 1.000 besøgende er der 10, der køber noget. En stigning på 30% i konverteringsraten vil bringe dette tal op til 13 købere pr. 1.000 besøgende. Det betyder, at for hver 1.000 besøgende vil der være 3 flere købere end før. Hvis vi antager, at den gennemsnitlige købsværdi forbliver konstant, betyder det, at omsætningen vil stige med ca. 30%. Det er en betydelig forøgelse, der direkte vil påvirke bundlinjen. 

Forbedring af kvalitetsscoren i Google Ads 

Kvalitetsscoren i Google Ads er en vurdering af kvaliteten og relevansen af både dine søgeord og PPC-annoncer. En højere kvalitetsscore kan føre til både højere annoncepositioner og lavere omkostninger pr. klik. Det er en vigtig målestok for effektiviteten af dine betalte annoncer. Hvis du kan forbedre din kvalitetsscore med 2-3 point, kan det potentielt føre til en besparelse på 20-30% på annonceudgifterne. Det vil frigøre en betydelig del af budgettet, der kan bruges på andre aspekter af virksomheden. Derudover kan det også føre til en stigning på 25% i antallet af besøgende, der kommer ind via dine annoncer. 

Det vil bringe antallet af købere pr. 1.000 besøgende op fra 13 til 16,25, hvilket yderligere forbedrer omsætningen. 

Forbedring af SEO 

En stigning fra 1.000 til 1.419 søgeord i Googles top tre resultater er en betydelig forbedring. Det vil betyde, at flere mennesker vil finde din kundes webshop, når de søger efter relevante produkter eller tjenester. Dette kan potentielt føre til en stigning på 40% i organisk trafik. Med den forbedrede konverteringsrate vil antallet af salg pr. 1.000 besøgende stige fra 13 til 18,2. Dette vil resultere i en endnu større stigning i omsætningen. 

I sidste ende kan disse forbedringer føre til en betydelig forøgelse af både omsætningen og bundlinjen. Med bedre konverteringsrater, en højere kvalitetsscore i Google Ads, og forbedret SEO, kan din kunde se frem til en bedre Return On Ad Spend (ROAS), højere omsætning, og en sundere bundlinje.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀