Hastighedsoptimering af Mirasol Bolig giver imponerende resultater

hastingoptimering-marisol-riised

Er der noget bedre end at nyde en god sommerferie i spanien, frankrig eller et tredje sted? Der findes i hvert fald ikke mange bedre ting. Og endnu bedre, hvis det er ens helt egen drømmebolig i udlandet.

Mirasolbolig.dk hjælper dig med at finde din drømmebolig i udlandet, så du kan få uforglemmelige sommerferier år efter år. 

For at hjælpe så mange danskere som muligt med at finde deres drømmebolig kontakte Mirasol Bolig altså os ang. at få lavet en hastighedsoptimering af deres hjemmeside. Det gik vi naturligvis i gang med lige med det samme.

Mirasol Bolig: Hvad tilbyder de?

Mirasol Bolig tilbyder sikker, professionel og personlig rådgivning til dig, som gerne vil finde din drømmebolig på Costa Del Sol.

Mirasol Boligs succes er altså afhængig af, at de kan ramme så mange danskere som muligt gennem Google og deres betalte reklamer. Derfor var en hastighedsoptimering en oplagt investering at lave for Mirasol Bolig.

Case: Øget Quality Score og synlighed

De primære mål med en hastighedsoptimering for Mirasol Bolig vil altså dermed være:

 • Øget rangeringer på Google
 • Øget Quality Score på Google Ads

Derudover vil en hastighedsoptimering dog også resultere i endnu flere fordele, som:

 • En højere konverteringsrate
 • En lavere bounce rate
 • En bedre brugeroplevelse for besøgende

Processen: Problemfri optimering af Mirasol Bolig’s hjemmeside

Processen forløb sig fuldstændig som planlagt. Vi foretog alt arbejdet i baggrunden og Mirasol Bolig skulle ikke bekymre sig for, at deres hjemmeside ville lide af nedetid.

Blot få dage efter vi havde startet processen stod Mirasol Bolig med en hjemmeside, som performer fantastisk på både computer og mobil.

Resultaterne: Resultater der taler for sig selv

Man skal ikke kigge på det ovenstående i lang tid for at indse, at vores hastighedsoptimering resulterede i drastiske forbedringer af Mirasolbolig.dk. Deres hastigheder er gået fra:

 • 23/100 til 95/100 på computer
 • 12/100 til 83/100 på mobil

Så drastiske forbedringer vil alt andet lige med garanti medføre:

 • En højere quality score
 • Bedre rangeringer på Google
 • En lavere bounce rate

Skal vi hastighedsoptimere din hjemmeside?

Driver du online virksomhed, så er det altid en god ide, at overvåge hastigheden på din hjemmeside. Hastigheden på din hjemmeside har en stor effekt på dine rangeringer, samt hvor meget du får ud af Google Ads. Du kan teste hastigheden på din hjemmeside her.

Vil du gerne tage en snak med os om at få din hjemmeside hastighedsoptimeret, så er det bare med at hive fat i os, så vi kan komme i gang. Du kan kontakte os her. 

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀