WordPress hastighedsoptimering af Okkr.dk: 87% Stigning i organisk trafik

Vi har udført en hastighedsoptimering af Okkr.dk, hvilket har resulteret i drastiske forbedringer på hastigheden af deres hjemmeside. Forbedringer, som vil være til stor gavn for deres online succes.

Her kan du læse mere om vores hastighedsoptimering af Okkr.dk.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 28/100 til 95/100

Hastighed på mobil: Fra 17/100 til 88/100

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført:

 • 87% stigning i organisk trafik
 • Fra 16 søgeord på position 1-3 på Google til 29

Okkr.dk: Hvem er de og hvad tilbyder de?

Okkr.dk er en større virksomhed med 100 ansatte, som er blevet en populær virksomhed for privatpersoner, der gerne vil have deres køkken renoveret.

Okkr.dk tilbyder privat køkken renovering og kan komme hjem til dig for at renovere dit køkken. Okkr.dk tilbyder, at tage gratis hjem til dig og tage en snak med dig om hvad man kan gøre ved dit køkken. I samarbejde vil i finde frem til jeres drømmekøkken og herefter kan Okkr.dk gå i fuld gang med at renovere dit køkken uden, at du skal bruge tid eller energi på det.

Okkr.dk er en virksomhed, som lever af Google Ads, samt at potentielle kunder finder dem gennem Google. Derfor er det så vigtigt for Okkr.dk, at deres hjemmeside er optimeret til at levere gode annonce- og SEO-resultater.

Case: WordPress hastighedsoptimering af Okkr.dk

Efter selv at have forsøgt flere forskellige plugins og andre hastighedsoptimering løsninger, som ikke rigtigt gav nogle resultater, valgte Okkr.dk at kontakte os her hos Riised.

Kort tid efter gik vi i fuld gang med at hastighedsoptimere Okkr.dk, så de kunne få de resultater ud af Google og Google Ads, som de fortjente. 

Blot få dage efter var optimeringen færdig og hjemmesiden lynhurtig. Hele optimeringen blev lavet uden at hjemmesiden havde nedetid og uden at Okkr.dk personalet skulle bruge tid eller energi på optimeringen.

Resultaterne: Imponerende hastighed og tæt på 100% stigning i organisk trafik

Hastighedsresultaterne taler for sig selv:

 • Fra 28/100 til 95/100 på computer
 • Fra 17/100 til 88/100 på mobil

Forbedringer som disse på hastigheden vil naturligvis have en direkte effekt på hjemmesidens performance på flere forskellige elementer. Et af disse er hjemmesidens organiske synlighed, hvor den organiske trafik og de top-rangerende søgeord begge er steget med tæt på 100%.

*De havde en organisk trafik på 1.085 lige inden vi færdiggjorde optimeringen.

* I dag har de en organisk trafik på lige knap 2000 besøgende om måneden

*Organiske søgeord lige inden vi færdiggjorde optimeringen.

*Organiske søgeord i dag.

Som det kan ses ovenover, så resulterede vores hastighedsoptimering i drastiske forbedringer på deres hastighed. På computer havde hjemmesiden allerede en ok hastighed, men efter optimeringen blev denne hastighed taget helt i top. Specielt på mobil, hvor hastigheden blev taget helt fra 22 til 97/100 på mobil!

Det vil med andre ord også betyde, at Okkr.dk vil opleve betydeligt bedre rangeringer på Google, samt at de vil få betydeligt mere ud af deres annoncebudget. Dertil vil det også give deres besøgende en bedre oplevelse, da hjemmesiden ikke vil skulle bruge lang tid på at indlæse og generelt vil give en mere smooth oplevelse. En bedre brugeroplevelse vil resultere i en lavere bouncerate og en højere konverteringsrate. 

Det er alle sammen elementer, som vil yderligere bidrage til højere rangeringer på Google. På den måde påvirker hastighed SEO både direkte og indirekte.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀