Hastighedsoptimering af online-kiosken.dk: 52% stigning i organisk synlighed

Online-kiosken.dk indså vigtigheden af en hurtig og effektiv hjemmeside for at tiltrække og fastholde besøgende. De ønskede at forbedre brugeroplevelsen, reducere ventetiden for deres kunder og øge chancerne for konverteringer på deres webshop.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 54/100 til 99/100

Hastighed på mobil: Fra 17/100 til 93/100

Dette har indtil videre medført følgende resultat:

  • 52% stigning i organisk synlighed

Hvem er online-kiosken og hvad tilbyder de?

online kiosken

Online-kiosken.dk tilbyder en lang række varer og har et bredt sortiment som inkluderer alt fra specialvarer fra USA til tobaksvarer, alkohol og pakkeløsninger. Det er kun fantasien som sætter grænser

Case: SEO Hastighedsoptimering af Online-kiosken

SEO hastighedsoptimeringen af Online-kiosken.dk gik som smurt i olie og allerede kort tid efter, at de havde bestilt deres SEO hastighedsoptimering, var vi færdige.

Online-kiosken.dk oplevede ikke nogen form for nedetid eller tabt salg. Uden at skulle bruge tid eller ressourcer på optimeringen kunne de blot kort tid efter nyde, at de nu har en lynhurtig hjemmeside.

Resultater: Online-Kiosken har opnået imponerende resultater

online kiosken hastighedsoptimering

Resultaterne taler vel lidt for sig selv. Online-Kiosken led under dårlige indlæsningstider og valgte at række ud til os for at få gjort noget ved det. De har opnået imponerende resultater og har næsten den bedste score man kan opnå hastighedsmæssigt på Google.

Deres hastighed er gået fra:

  • Hastighed på computer: Fra 54/100 til 99/100
  • Hastighed på mobil: Fra 17/100 til 93/100

Google har også bemærket den nye hastighed og belønnet webshoppen med en stigning på 52% af søgeord, der dukker op på position 1-3 på Google:

*Organiske søgeord lige inden vores optimering.

*Organiske søgeord i dag.

Udover at øge den organiske synlighed, kan man antage følgende positive virkninger fra disse resultater:

  • Optimeret kvalitetsscore: “Quality score”, ofte benævnt som “kvalitetsscore” på dansk, er et barometer for brugeroplevelsen på din hjemmeside. Hurtigere sideindlæsning kan forhøje brugeroplevelsen, hvilket kan forbedre din score hos søgemaskiner som Google. Dette kan føre til en højere ranking i søgeresultater, hvilket potentielt øger din hjemmesides trafik.
  • Forbedret konverteringsrate: Med brugernes kendte mangel på tålmodighed kan en hjemmeside, der loader hurtigt, forhøje chancerne for, at de handler, såsom at tilmelde sig et nyhedsbrev eller gøre et køb. I essens, jo hurtigere din hjemmeside indlæser, jo mindre ventetid og jo højere sandsynlighed for brugerens engagement.
  • Reduceret bounce rate: Bounce rate er en indikator for den andel af besøgende, som kun besøger én side og derefter forlader webstedet. En langsommere indlæsningstid kan motivere besøgende til at forlade, før siden er helt loadet. Ved at optimere din hjemmesides indlæsningshastighed kan du skære ned på antallet af tidlige afgange, hvilket kan mindske bounce raten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Indholdsfortegnelse

Afspil video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive