WordPress hastighedsoptimering af vaekstaktier.dk: Fra 0 til 1.500 besøgende om måneden

Vækstaktier hastighedsoptimering resultater

Vækstaktier foretog en analyse af deres hjemmeside og kom frem til, at det bedste de kunne gøre for at skabe mere succes for deres hjemmeside, var at få lavet en hastighedsoptimering.

Omkring samme tidspunkt var der en virksomhedsejer, som anbefalede Riised gennem et iværksætternetværk på Facebook til Vækstaktier. De tog derfor fat i os og vi gik i gang med det samme med at optimere deres hjemmeside.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 54/100 til 99/100

Hastighed på mobil: Fra 17/100 til 94/100

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført:

  • Fra 0 til 1.464 månedligt besøgende
  • Fra 0 til 29 organiske søgeord i top tre på Google

Vækstaktier: Hvad laver de?

vækstaktier

Vaekstaktier.dk er et online investeringsunivers, hvor man kan følge med i de seneste nyheder inden for investeringsverdenen.

Den perfekte hjemmeside at besøge for dig, som gerne vil lære mere om investeringer og hvad der rykker sig på markedet for tiden.

Succesen af deres hjemmeside er meget baseret på hvor gode rangeringer de kan opnå på Google. Eftersom at hastighed er blevet en af de vigtigste faktorer for rangeringer på Google, så var en hastighedsoptimering derfor det oplagte valg for Vækstaktier.

Case: WordPress hastighedsptimering af Vækstaktier.dk

Selve processen med at hastighedsoptimere Vækstaktier’s hjemmeside kørte, som det skulle, uden at hjemmesiden havde nogen form for nedetid.

Vi har efterfølgende snakket med ejeren af Vækstaktier, som fortalte, at det var en fornøjelse at gøre brug af Riised.

“Riised arbejde hårdt på at få løst evt. uforudsete problemer og tog alle vores henvendelser seriøst. Og der blev aldrig bedt om ekstra betaling.”

Resultaterne: Stor stigning i organisk synlighed

vækstaktier hastighedsoptimering

Resultaterne fra Google Pagespeed Insights taler for sig selv:

  • Fra 54/100 til 99/100 på computer
  • Fra 17/100 til 94/100 på mobil

Det er ikke kun de besøgende der har mærket, at hjemmesiden er blevet hurtigere. Google har også opdaget det og har belønnet dem med mere organisk synlighed:

Deres organiske trafik er steget fra 0 månedligt besøgende til 1.464 månedligt besøgende:

organisk trafik

*Organisk trafik lige inden vi færdiggjorde hastighedsoptimeringen.

organisk trafik

*Organisk trafik i dag.

Denne organiske trafik kommer fra gode stigninger i deres organiske søgeord, som på position er steget fra 0 på 1-3 til 29 på 1-3:

organiske søgeord

*Organiske søgeord lige inden vi færdiggjorde optimeringen.

organiske søgeord

*Organiske søgeord i dag.

Foruden en forbedret organisk synlighed vil sådanne resultater med sikkerhed medføre:

  • Forbedret kvalitetsscore: Kvalitetsscore vurderer brugeroplevelsen på din hjemmeside. En hurtigt indlæsende hjemmeside giver en bedre brugeroplevelse, hvilket kan øge din score hos søgemaskiner som Google. Dette kan forbedre din hjemmesides placering i søgeresultaterne og potentielt øge webtrafikken.
  • Større konverteringsrate: Brugeres tålmodighed er begrænset. En hurtigere hjemmeside betyder, at besøgende er mere tilbøjelige til at blive og fuldføre ønskede handlinger, såsom tilmelding til et nyhedsbrev eller et køb. Med mindre ventetid for brugeren øges muligheden for konverteringer.
  • Reduceret bounce rate: Bounce rate måler den procentdel af besøgende, der forlader en hjemmeside efter kun at have set en enkelt side. En langsom side kan forårsage, at brugere forlader før siden er fuldt indlæst. Ved at optimere hjemmesidens hastighed kan du mindske antallet af besøgende, der forlader din side for tidligt, hvilket vil give en lavere bounce rate.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Indholdsfortegnelse

Afspil video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive