WordPress hastighedsoptimering af techsavvy.media: 285% stigning i organisk trafik

Skærmbillede

Vi hos Riised.dk er stolte af at have hjulpet Techsavvy.media med deres hastighedsoptimering, og vi vil gerne dele de positive effekter, de har oplevet på deres website. Vi gennemførte en omfattende analyse af deres website og identificerede områder, der kunne optimeres for at opnå en hurtigere sidehastighed.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: 70/100 til 100/100 

Hastighed på mobil: 23/100 til 92/100

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført: 

  • 285% stigning i organisk trafik
  • Fordobling af søgeord på position 1-3 på Google

Hvem er TechSavvy og hvad tilbyder de?

techsavvy

TechSavvy er en medieplatform som skriver om et bredt spektrum af iværksætterverdenen. De er et digitalt iværksættermedie som dækker og skriver om startups, investorerne og følger innovationen i større virksomheder. De skriver om fremtidens udfordringer og portrætterer de mennesker, der løser dem og gør det med stor passion. De dækker især emner som: AI, Greentech, Hardwear og meget mere.

Derfor er Techsavvy også en virksomhed, som er meget afhængige af deres rangeringer på Google. Jo flere artikler de kan få til at rangere højt på Google, jo flere besøgende får de, og det er hele fundamentet for deres virksomhedsstrategi.

Case: Hastighedsoptimering af Techsavvy.media

Med en problemfri og effektiv proces vendte vi hurtigt tingene rundt for DesignDelicatessen. Sitet oplevede ingen form for nedetid, mens vi var i gang med at implementere hastighedsoptimering. På ingen tid begyndte Techsavvy.media at høste fordelene ved en højhastigheds hjemmeside.

Resultater: Betydeligt boost i organisk synlighed og trafik

techsavvy hastighedsoptimering

Kigger man på Google Pagespeed Insights kan man hurtigt se, at hastighedsoptimeringen har drastisk forbedret TechSavvy’s hjemmesides performance. Deres hastighed er gået fra:

  • 70/100 til 100/100 på computer
  • 23/100 til 92/100 på mobil

Disse forbedringer har givet et stort skub i den organiske trafik på hjemmesiden. Siden hastighedsoptimeringen er den organiske trafik steget med 285% fra 1.475 månedligt besøgende til 4.208 månedligt besøgende:

organisk trafik

*Den organiske trafik lige inden vi færdiggjorde hastighedsoptimeringen.

organisk trafik

*Den organiske trafik i dag.

Denne stigning i organisk trafik kommer fra en betydelig stigning i organiske søgeord, der rangerer i toppen af Google:

organiske søgeord

*Mængden af organiske søgeord lige inden vi færdiggjorde hastighedsoptimeringen.

organiske søgeord

*Mængden af organiske søgeord i dag.

Kombiner den øget organiske trafik med den forbedret brugeroplevelse og Techsavvy kan mærke resultaterne af optimeringen på flere forskellige fronter.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Indholdsfortegnelse

Afspil video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive