Magento hastighedsoptimering af Julefabrikken.dk: 75% stigning i organisk synlighed

Julefabrikken kontaktede os ang. at få lavet en hastighedsoptimering af deres hjemmeside. En spændende opgave, som vi gik i gang med kort tid efter.

Hastighedsoptimeringen gav gode resultater og den dag i dag kan Julefabrikken nyde godt af at have en lynhurtig hjemmeside, der kan tage deres hjemmeside til nye højder.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: 74/100 til 99/100 

Hastighed på mobil: 34/100 til 94/100

JuleFabrikken: Hvem er de og hvad tilbyder de?

julefabrikken

Julefabrikken er specialister i firmajulegaver, påskegaver og andre firmagaver til ansatte og kunder. I mere end 15 år har de, som firmagave-shop, både serviceret og leveret gaver i højeste kvalitet, og til konkurrencedygtige priser, til rigtig mange forskellige virksomheder.

Mange af deres kunder er tilbagevendende, og har været gengangere i efterhånden mange år. Det tror de blandt andet skyldes, at de hos Julefabrikken er i stand til at udvide deres eksisterende produktsortiment med nye spændende firmagaver til ansatte og kunder år efter år. Derudover er deres kunder altid i højsædet.

Case: Skræddersyet magento hastighedsoptimering af Julefabrikken.dk

Vi satte gang i hastighedsoptimeringen med det samme og opnåede efter få dage tilfredsstillende resultater. Hele processen med at optimere foregik som altid på et stagings-site, så shoppen ikke oplevede nogen form for nedetid eller mistet salg.

Resultater: 75% stigning i organisk synlighed

julefabrikken hastighedsoptimering

Julefabrikken har fået et ordentligt boost i deres hastighed. Statistikker fra Google PageSpeed Insights viser, at hastigheder er steget:

  • Fra 74/100 til 99/100 på computer
  • Fra 34/100 til 94/100 på mobil

Google har også bemærket den nye hastighed. Hjemmesidens mængde af søgeord på position 1-3 på Google er steget med 75%, fra 89 søgeord til 155 søgeord:

*Organiske rangeringer lige inden vi færdiggjorde optimeringen.

*Organiske rangeringer i dag.

Udover den forøgede organiske synlighed kan man forvente følgende fordele fra sådanne resultater:

  • Forstærket kvalitetsscore: En “Quality score”, også kendt som “kvalitetsscore”, afspejler brugeroplevelsen på din hjemmeside. En hurtigt indlæsende side fører til en forbedret brugeroplevelse, hvilket kan booste din score hos søgemaskiner som Google. Dette kan i sidste ende betyde en bedre position i søgeresultater og dermed mere trafik til din side.
  • Større konverteringsfrekvens: Da brugere ikke er kendt for deres tålmodighed, øger en hurtigere hjemmeside sandsynligheden for, at de fortsætter med at interagere og tager ønskede skridt – det kunne være tilmelding til et nyhedsbrev eller gennemførelse af et køb. I bund og grund betyder en hurtigere indlæsningstid mindre ventetid og større sandsynlighed for brugerengagement.
  • Fald i bounce rate: Bounce rate angiver den procentdel af besøgende, der besøger en side og straks forlader hjemmesiden. En træg indlæsningstid kan betyde, at besøgende forlader før siden er fuldt indlæst. Ved at øge indlæsningshastigheden kan du reducere det antal, der forlader tidligt, hvilket resulterer i en lavere bounce rate.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Indholdsfortegnelse

Afspil video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive