WordPress hastighedsoptimering af H.C. Andersen flyttefirma: 40% Stigning i organisk trafik

HC Andersen Flyttefirma hastighedsoptimering resultater

H.C. Andersens Flyttefirma har over flere gange søgt hastighedsoptimeringer fra flere forskellige bureauer, men der har aldrig været nogen, som har kunne løse opgaven.

Det var indtil, at de opdagede os her hos Riised. De tog fat i os og vi igangsatte en grundig hastighedsoptimering af deres hjemmeside lige med det samme.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 81/100 til 98/100

Hastighed på mobil: Fra 26/100 til 92/100

Denne stigning har indtil videre medført:

  • Over 40% stigning stigning i organisk trafik: fra 893 besøgende til 1265 besøgende

H.C. Andersen Flyttefirma: Hvad tilbyder de?

h.c. andersens flyttefirma

H.C. Andersens Flyttefirma er et flyttefirma, som kan hjælpe dig med at flytte fra dit gamle hus og ind i det nye.

Når man skal flytte ind i et nyt hjem, er der uendeligt mange møbler og genstande, som skal flyttes fra A til B. Det kan tage utroligt lang tid, hvis man selv vil flytte det hele. 

Derfor tilbyder H.C. Andersens Flyttefirma, at man kan kontakte dem og få hjælp til processen med at flytte, så man ikke skal stresse over hverken at tømme hjemmet eller at flytte det hele over i det nye hjem.

Case: WordPress hastighedsoptimering af H.C. Andersens flyttefirma

En af de vigtigste kilder af kunder for H.C. Andersens Flyttefirma er Google. Her handler det specielt om, at lande på de gode rangeringer på Google.

Derudover benytter flyttefirmaet også Google Ads til at generere trafik og nye kunder. Derfor er det også altafgørende for H.C. Andersens Flyttefirma, at de har en toptunet hjemmeside, som kan levere de nødvendige resultater på Google.

Nogle af grundene til, at en hastighedsoptimering er et godt valg inkluderer derfor, at øget hastigheder medfører:

  • En bedre Quality Score (Billigere ads på Google Ads)
  • Bedre rangeringer på Google
  • En bedre brugeroplevelse for deres besøgende

Processen: Fra langsom til flyttebranchens hurtigste hjemmeside

“Da jeg første gang stødte på Riised oplevede jeg, at der var god kundeservice og det var rigtigt nemt, og hele forløbet har været meget problemfrit.” – Danny, Direktør

Processen gik ud på, at vi fik adgang til deres WordPress og herefter kunne vi udføre hele optimeringen uden, at H.C. Andersen Flyttefirmas ansatte skulle bruge tid på optimeringen.

Optimeringen blev lavet i baggrunden uden, at hjemmesiden havde nogen form for nedetid.

Resultaterne: 40% Stigning i organisk trafik

h.c. andersens flyttefirma hastighedsoptimering

Resultaterne af sådan en hastighedsoptimering går heller ikke ubemærket hen. H.C. Andersens flyttefirmas hastighed er gået fra:

  • Hastighed på computer: Fra 81/100 til 98/100
  • Hastighed på mobil: Fra 26/100 til 92/100

Det er noget som H.C. Andersens flyttefirma nu kan høste frugter af, men oven i det vurdere  Google dem også som langt mere værdifulde i deres algoritme.

organisk trafik

*893 i organisk trafik den dag vi færdiggjorde hastighedsoptimering af deres hjemmeside.

organisk trafik

*1.265 i organisk trafik den i dag.

Udover forøgelsen af organisk synlighed, vil sådanne fremskridt tydeligt medføre:

  • Forbedret kvalitetsscore: “Kvalitetsscore”, også kendt som “Quality score”, afspejler brugeroplevelsen på din webside. En hurtig indlæsningstid giver brugerne en overlegen oplevelse, som kan forhøje din score hos søgemaskiner som Google. En høj score kan desuden forbedre din placering i søgeresultater og dermed tiltrække mere trafik til din side.
  • Stigning i konverteringsraten: Besøgendes tålmodighed er ofte kortvarig. Med en hurtigere indlæsningstid er det mere sandsynligt, at de vil blive og gennemføre ønskede handlinger, såsom tilmelding til et nyhedsbrev eller gennemførelse af et køb. En kvikkere side mindsker ventetiden og forhøjer konverteringsmulighederne.
  • Fald i bounce rate: Bounce rate viser den procentdel besøgende, som kun besøger en enkelt side før de forlader din hjemmeside. En træg indlæsningstid kan medføre, at besøgende forlader siden inden den er fuldt indlæst. Ved at booste sidens hastighed, kan du formindske det antal besøgende, der forlader tidligt, hvilket vil mindske din bounce rate.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Indholdsfortegnelse

Afspil video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive