Shopify hastighedsoptimering af Anoncph.com: 100% stigning i organisk synlighed

Shopify hastighedsoptimering anoncph

Vi hos Riised.dk har haft fornøjelsen af at hjælpe Anon CPH med deres hastighedsoptimering, og resultatet har været imponerende! Efter at de tog kontakt til os var der slet ingen tvivl om hvad der skulle ske af ændringer og vi gik i gang med det samme

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 66/100 til 99/100

Hastighed på mobil: Fra 23/100 til 91/100

Resultater indtil videre:

100% stigning i organiske rangeringer i top tre af Google

Hvem er Anonymous Copenhagen og hvad tilbyder de?

Anoncph.com er et dansk skomærke, der specialiserer sig i at producere klassiske sko i stilarter som er inspireret af skandinavisk minimalisme, europæisk raffinement og tilsat en smule spænding og sjov, hvilket gør hver stil unik.

Hver eneste sko er håndlavet af et hold af dygtige skomagere og fremstillet af kvalitetslæder fra Italien, Spanien eller Portugal. Med høj integritet stræber de efter at skabe designs, der kan stå tidens prøve.

Case: Shopify hastighedsoptimering af Anonymous Copenhagen

I forbindelse med, at hastigheden på Anonymous Copenhagen’s hjemmeside var meget lav på mobil, tog de fat i os for at få hastighedsoptimeret deres hjemmeside.

Denne opgave tog vi til os med det samme og blot få dage efter kunne Anonymous Copenhagen nyde godt af at have en hjemmeside, som er lynhurtig på både computer og mobil.

Resultater: Anonymous har opnået et langt mere effektivt annoncebudget samt bedre konverteringsrate.

Resultater: 100% stigning i søgeord organiske rangeringer i top tre på Google

Som man kan se på billedet ovenover, så havde Anon CPH egentlig en ganiske fin hastighed før vi begyndte at arbejde med dem. Men eftersom Google er begyndte at straffe de hjemmesider som ikke har en optimal hastighed på mobil, valgt Anon CPH at få lavet en hastighedsoptimering, så de nu står tilbage med en lynhurtig hjemmeside:

De er gået fra en hastighed på:

Computer: Fra 66/100 til 99/100

Mobil: Fra 23/100 til 91/100 

Google har også bemærket de nye hastigheder. På kort tid er AnonCPH gået fra at have 28 søgeord i top tre til 56 søgeord.

*Organiske søgeord lige inden optimeringen.

*Organiske søgeord efter hastighedsoptimeringen.

Hvorfor havde de brug for en hastighedsoptimering?

Anon CPH valgte at få en hastighedsoptimering for at forbedre deres konverteringsrate og mindske deres Bounce rate på deres hjemmeside og for at optimere deres hastighed på mobil. De var bevidste om, at deres hjemmeside ikke levede op til Google’s krav om hastighed og indså derfor at en hurtigere indlæsningstid ville tiltrække flere besøgende ved at komme til at rangerer højere i Google’s søgeresultater.

Resultater efter hastighedsoptimering

Anon CPH har oplevet betydelige resultater efter hastighedsoptimeringen. Deres hjemmeside er nu mere responsiv, og den øgede konverteringsgrad har ført til en stigning i salget. Desuden har den øgede organiske trafik resulteret i en besparelse på deres annoncebudget.

Effekter på Quality Score i Google Ads

Hastighedsoptimeringen har også haft en positiv effekt på deres Quality Score i Google Ads. En hurtigere hjemmeside forbedrer brugeroplevelsen, hvilket igen påvirker relevansen af annoncerne og landingssiderne. Dette har resulteret i højere Quality Score, hvilket igen har ført til lavere omkostninger per klik og bedre placeringer for deres annoncer. Alt i alt har de virkelig nydt godt af en hastighedsoptimering.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

    riised-mobile-image.jpg

    Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

    Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

    ALT OM GOOGLE PAGESPEED
    Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.