Shopify hastighedsoptimering af Luksushund.dk: 100% stigning i organisk trafik

Vi har udført en hastighedsoptimering på Luksushund.dk, der har taget hjemmesidens performance til tops, så de er klar til at få det maksimale ud af deres online potentiale Her er mere om hvilke resultater hastighedsoptimeringen har skabt for Luksushund.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: 15/76

Hastighed på mobil: 14/74

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført: 

  • 100% stigning i organisk trafik
  • 200% stigning i organiske søgeord
  • 7% stigning i antallet af konverteringer

Hvem er luksushund?

luksushund

Luksushund startede i 2018. Siden da er der sket utrolig meget. Bag Luksushund står i dag 10 passionerede hunde-elskere. De elsker personlighed, gode produkter, deres kunder og hunde. Hver dag arbejder de på at gøre Luksushund bedre – alt sammen med den feedback som deres kunder giver dem.

Planen for Luksushund er at gøre forretningen til en af Danmarks største hunde-webshops, og det vil de gøre med suveræne produkter, gode priser, hurtig levering og kundeservice i højsædet.

Case: Shopify hastighedsoptimering af Luksushund.dk

Målet med den hastighedsoptimering vi lavede af Luksushund var at få hastigheden af deres shop helt i top, så en langsom hjemmeside ikke var noget der holdte deres hjemmeside fra at opnå succes.

Omvendt vil en hurtig hjemmeside hjælpe dem med at opnå deres mål. Gennem vores hastighedsoptimering kan de tage deres svagheder fra langsomme indlæsningstider og forvandle dem om til at være deres styrker.

Resultater: 100% stigning i organisk trafik

luksushund hastighedsoptimering

Via data fra Google PageSpeed Insights kan vi se de fremskridt der er sket på hjemmesidens performance:

  • Fra 74/100 til 98/100 på computer
  • Fra 14/100 til 86/100 på mobil

Det har Google også bemærket. Den organiske trafik er steget fra 3.112 månedligt besøgende til 6.195 månedligt besøgende:

organisk trafik

*Organisk trafik lige inden vi færdiggjorde optimeringen.

organisk trafik

*Organisk trafik i dag.

Stigningen i den organiske trafik kommer fra en god stigning i deres organiske rangeringer. Her er de steget fra 50 søgeord i top tre til 151 søgeord:

organiske søgeord

*Organiske søgeord lige inden vi færdiggjorde optimeringen.

organiske søgeord

*Organiske søgeord i dag.

Sammenligner man perioden op til optimeringen med perioden efter, så er antallet af konverteringer, som hjemmesiden har skabt, steget med 7,38%:

konverteringer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Indholdsfortegnelse

Afspil video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive