Shopify hastighedsoptimering af Nippon.dk: 100% stigning i organiske rangeringer

Vi har gennemført en grundig hastighedsoptimering for Nippon.dk, som har medført stærke resultater for hjemmesiden. Nippon har nu en hjemmeside med lynhurtige indlæsningstider, der styrker deres online synlighed, samt skaber vækst på antallet af både konverteringer og besøgende.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 28/100 til 95/100
Hastighed på mobil: Fra 16/100 til 64/100

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført: 

 • 100% stigning i organiske rangeringer i top tre på Google

Hvem er Nippon.dk?

Nippon.dk er den perfekte webshop for enhver, som elsker kampsport og at presse sig selv. Nippon sælger alt det udstyr man skal bruge for at dyrke kampsport – uanset om det er karate, boksning eller noget helt tredje. Derudover sælger de almindeligt træningsudstyr, som crossfitudstyr og styrketræning. Derudover sælger de også produkter indenfor skadesbehandling kategorien. Alt i alt en populær webshop, som er specielt elsket blandt kampsport udøvende.

Nippon har gjort det godt på det danske marked og vækster stødt, men hastigheden på deres hjemmeside har holdt dem fra at opnå deres fulde potentiale på både Google search og Google ads. Som udgangspunkt havde hjemmesiden en hastighed på 59/100 på computer og 21/100 på mobil. Nippon.dk er baseret på Shopify, som er en af de platforme vi er eksperter i at optimere.

Det fører os til casen med at få deres hjemmeside hastighedsoptimeret.

Case: Hastighedsoptimering af en webshop med et bredt produktudvalg

Nippon.dk er en stor webshop med et kæmpe produktudvalg, utallige individuelle produktsider og produktbilleder. Det er dog ikke noget problem for vores Riised hastighedsoptimering.

Vi satte gang i processen med at hastighedsoptimere og kort tid efter kunne en test gennem Google PageSpeed Insights vise, at der var sket drastiske forbedringer på hastigheden af hjemmesiden. Det hele foregik, som altid når vi hastighedsoptimere, uden nogen former for nedetid eller tabt salg.

Resultater: Konkrete resultater som følge af optimeringen 

Hastighedsoptimeringen har på kort tid ført til stærke performance forbedringer, som kan ses på billedet ovenover. En forbedring af hastigheden af denne kaliber medfører mange andre indirekte fordele.

Resultaterne taler for sig selv:

 • Fra 28/100 til 95/100 på computer
 • Fra 16/100 til 64/100 på mobil

Betydelig stigning i organiske rangeringer

Vi gennemførte og færdiggjorde hastighedsoptimeringen den 13. april 2023, hvor Nippon havde 84 organiske søgeord på position 1-3 og 172 søgeord på position 4-10.

Få måneder efter hastighedsoptimeringen har de oplevet en fordobling af søgeord på position 1-3 og en betydelig stigning på søgeord på position 4-10. De har nu:

 • 165 søgeord på position 1-3
 • 259 søgeord på position 4-10

Kort tid efter er resultaterne altså en betydelig stigning i webshoppens synlighed på Google, som naturligvis også medfører en betydelig stigning i organisk trafik.

Udover forbedret organisk synlighed kan man drage nytte af følgende fordele fra sådanne resultater:

 • Styrket kvalitetsscore: “Quality score”, ofte refereret til som “kvalitetsscore” på dansk, vurderer brugeroplevelsen på din webside. Ved at finjustere sideindlæsningshastigheden kan man forbedre brugeroplevelsen, hvilket kan påvirke din rangering hos søgemaskiner som Google positivt. En højere score kan resultere i en bedre placering i søgeresultater og dermed øge din websides trafik.
 • Forbedret konverteringsfrekvens: Givet brugernes kendte tålmodighedsgrænse kan en webside, der indlæses hurtigt, øge chancerne for, at de udfører bestemte handlinger, såsom at abonnere på et nyhedsbrev eller fuldføre et køb. Kort fortalt: En rask indlæsningstid kan optimere brugerinteraktionen.
 • Mindsket bounce rate: Bounce rate er den procentdel af besøgende, der kun besøger én side og derefter forlader webstedet. Hvis din side har en træg indlæsningstid, kan det betyde, at besøgende forlader den, inden den er fuldt indlæst. Ved at forbedre din websides indlæsningstid kan du skære ned på disse for tidlige afgange, hvilket kan sænke din bounce rate.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀