Shopify hastighedsoptimering af Stelton.dk: 84% stigning i organisk trafik

Shopify hastighedsoptimering Stelton

Vi har lavet en hastighedsoptimering af Stelton.dk, hvilket har resulteret i skarpe resultater for shoppen. Det inkluderer bl.a. en bedre brugeroplevelse for besøgende, samt store stigninger i den organiske trafik. Alt dette vil vi gå lidt i dybden med i denne case.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 71/100 til 99/100
Hastighed på mobil: Fra 35/100 til 97/100

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført:

 • 84% stigning i organisk trafik
 • 51% stigning i organiske søgeord i top tre på Google
 • 15% stigning i antal konverteringer
 • 30% stigning i omsætning

Hvem er Stelton og hvad tilbyder de?

stelton

Stelton er et innovativt, dansk designhus, grundlagt i 1960. som har det til mål, at skabe tidløst og funktionelt design, der gør hverdagen smukkere. Design, der er bæredygtigt, fordi det holder æstetisk og kvalitetsmæssigt, så man kan glæde sig over det i mange år og give det videre til nye generationer.

Ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik Magnussens EM77 termokande er Steltons DNA, og de langtidsholdbare, funktionelle produkter står i hjem og kontorer over hele verden. 

Case: Shopify hastighedsoptimering af Stelton: 

Stelton blev sat i verden i 1960 og har været konkurrencedygtig siden. Men i den digitale verden vi lever i i dag er det vigtigt at have en solid tilstedeværelse online. Stelton mærkede at der var brug for forbedringer på hastighedsfronten og valgte derfor at kontakte os hos Riised og sammen lagde vi en plan for hvordan det hele skulle foregå.

Resultater: 84% stigning i organisk trafik

stelton hastighedsoptimering

Via data fra Google PageSpeed Insights kan vi se de skarpe resultater, som hastighedsoptimeringen har skabt for Stelton. Deres hastighed er steget fra:

 • 71/100 til 99/100 på computer
 • 35/100 til 97/100 på mobil

Google har også bemærket de nye hastigheder. Deres organiske trafik er steget fra 4.546 månedligt besøgende til 8.385 månedligt besøgende:

*4.546 i organiske trafik den dag vi færdiggjorde hastighedsoptimeringen.

*8.385 i organisk trafik den dag i dag.

Stigningen i organisk trafik kommer fra stærke stigninger i deres organiske rangeringer. Her er de steget fra 161 søgeord i top tre til 244 søgeord i top tre:

organiske søgeord

*Organiske søgeord lige inden vi færdiggjorde hastighedsoptimeringen

*Organiske søgeord i dag

Den stigende organiske trafik har medført store stigninger i konverteringer og omsætning, som henholdsvis er steget med 14,62% og 29,13%.

omsætning og konverteringer

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀