Smertefri hastighedsoptimering af Smertefribevægelse.dk

Smertefri bevægelse hastighedsoptimering resultater

Smertefribevægelse kontaktede os ang. at få lavet en hastighedsoptimering af deres hjemmeside. En spændende opgave, som vi gik i gang med kort tid efter.

Hastighedsoptimeringen gav gode resultater og den dag i dag kan Smertefri Bevægelse nyde godt af, at have en lynhurtig hjemmeside, der kan tage deres hjemmeside til nye højder.

Læs videre, hvis du gerne vil lære mere om denne case. 

Smertefri Bevægelse: Hvad tilbyder de?

Smertefri Bevægelse tilbyder aktiv, moderne og dybdegående behandling til personer, som har en eller anden form for smerteproblematik.

Denne behandling kan fåes i form af individuel behandling eller online behandling. Dertil tilbyder Smertefri bevægelse også, at du kan blive certificeret smertebehandler, samt at du kan deltage i workshops, som kan lære dig mere om smertebehandling.

På Smertefri Bevægelses hjemmeside kan man også lytte til deres podcast, se deres vidensvideoer, samt læse deres interessante blogindlæg.

En hastighedsoptimering er vigtig for dem, da deres virksomhed og omsætning er baseret på deres evne til at genere organisk og betalt trafik til deres hjemmeside.

Case: Skræddersyet optimering af hjemmesiden

Målet med at lave en hastighedsoptimering af Smertefri Bevægelse var altså derfor, at få deres hastigheder helt i top, så de bl.a. kan nyde godt af:

 • En højere quality score
 • En lavere bounce rate
 • Mere organisk trafik

Processen: Hurtig, effektiv og smertefri

Nikolaj, som har Smertefri Bevægelse har efter hastighedsoptimeringen lavet en fantastisk anmeldelse på Trustpilot, hvor han beskriver, at processen var en “hurtig, effektiv og smertefri hastighedsoptimering. Varm anbefaling herfra”.

Det var også vores oplevelse. Efter Smertefribevægelse kontaktede os, gik vi med det samme i gang med, at optimere deres hjemmeside.

Få dage efter var deres hjemmeside fuldt optimeret og optimeringen skabte ikke et sekund nedetid.

Resultaterne: Resultater der åbner op for nye muligheder

Som du kan se ovenover, så resulterede i optimeringen i gode resultater for smertefribevaegelse.dk. Specielt på mobilhastigheden, hvor hjemmesiden er gået fra 36/100 til 97/100, kommer Smertefri Bevægelse til at kunne mærke en stor forskel.

De nye hastigheder medfører alt andet lige bl.a.:

 • Højere konverteringsrate
 • Lavere bouncerate
 • Højere rangeringer på Google
 • Højere Quality Scores

Derudover vil de nye hastigheder også give deres besøgende, specielt på mobil, en bedre oplevelse.

Skal vi hastighedsoptimere din hjemmeside?

Med data fra Google PageSpeed Insights kan du undersøge om din hjemmeside har brug for en grundig hastighedsoptimering. Vi har hos Riised udviklet en beregner, som er bygget på Google’s data, men gør det nemt og hurtigt for dig, at undersøge din sides hastighed. Du kan teste hastigheden på din hjemmeside her.

Viser det sig, at hastigheden på din hjemmeside holder siden fra at opnå sit fulde potentiale, så er det bare med at hive fat i os hurtigst muligt, så vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os her. 

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀