WordPress hastighedsoptimering af Inspo.dk: 10% stigning i organisk trafik

Inspos hastighedsoptimering resultater

“Vores quality score er steget og vi er super godt tilfredse med Riised.” 

Hjalte – Inspo

Vi har udført en hastighedsoptimering for Inspo.dk, hvilket har givet gode resultater for Inspo.dk. Det vil vi gå mere i dybden med i denne case.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 81/100 til 100/100

Hastighed på mobil: Fra 72/100 til 97/100

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført:

  • En bedre brugeroplevelse for besøgende
  • 10% stigning i organisk trafik hvor der har fået næsten 1500 flere besøgende om måned

Inspo: Hvem er de og hvad tilbyder de?

inspo

Først og fremmest, så lad os dog lige introducere virksomheden Inspo.dk. Inspo.dk er en online platform, som er målrettet gymnasiestuderende.

Inde på Inspo.dk kan gymnasieelever få adgang til mere end 25.000 analyser, rapporter og noter. Formålet med platformen er at gøre det muligt for eleverne at løfte deres læring og blive bedre rustet til de eksamener, som de skal møde i deres studieliv.

For at komme ud til så mange elever som muligt er det altså vigtigt for Inspo, at de både kan ramme dem gennem SEO og Google Ads. Her er hastigheden på deres hjemmeside altafgørende og de valgte derfor at få lavet en hastighedsoptimering af os.

Case: WordPress hastighedsoptimering af Inspo

I sin søgen efter at finde et bureau, som kunne hastighedsoptimere deres hjemmeside, har Inspo.dk kontaktet flere forskellige bureauer, som reklamerede med, at de kunne hastighedsoptimere hjemmesider. Det var dog uden held indtil at de hørte om Riised.

Inspo.dk tog fat i os og vi gik i gang med at hastighedsoptimere hjemmesiden lige med det samme. 

Resultaterne: 10% Stigning i organisk trafik og en forbedret brugeroplevelse

inspo hastighedsoptimering

Resultaterne på deres Google PageSpeed Insight score taler for sig selv:

  • Fra 81/100 til 100/100 på computer
  • Fra 72/100 til 97/100 på mobil

Udover at give de besøgende en bedre brugeroplevelse, så har Google også opdaget de nye hastighedsscorer. Den organiske trafik har taget et hop op fra 20.000 månedligt besøgende til 22.000 besøgende.

organisk trafik

*20.706 var den månedlige organiske trafik inden vi færdiggjorde optimeringen.

organisk trafik

*Månedlig organisk trafik på 22.125 den dag i dag.

Investering i hastighedsoptimering: Hvilke fordele får Inspo derudover?

  • Optimerede placeringer på Google: Inspo kan, takket være betydelige hastighedsforbedringer, forvente højere placeringer i Googles søgning. Google vægter sidehastighed, hvilket påvirker rankingen. En forbedret placering kan drive yderligere organisk trafik og øge hjemmesidens eksponering og indflydelse.
  • Forbedrede Quality Scores: Med en hurtigere loadingstid kan Inspo’s Quality Scores i Google Ads blive optimeret. Højere scores kan resultere i mere økonomisk effektive annoncekampagner, med lavere omkostninger pr. klik og bedre annonceplaceringer.
  • Positiv brugerinteraktion: Et klart udbytte af en optimeret hjemmesidehastighed er en mindsket bounce rate. Når en side loader hurtigere, bliver besøgende ofte længere. Dette, sammen med en generelt forbedret brugeroplevelse, kan også øge sandsynligheden for konverteringer.
  • Styrket professionelt image: En hurtig side er ofte lig med en kvalitetsbrugeroplevelse. Dette præsenterer Inspo som en professionel virksomhed, der prioriterer besøgendes tid. Et sådant positivt førstehåndsindtryk kan motivere besøgende til dybere engagement med hjemmesiden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Indholdsfortegnelse

Afspil video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive