WordPress Hastighedsoptimering af Ungeinvestorer.dk. 540% stigning i organisk trafik

unge investorer, riised, speed optimization

“Samarbejdet kunne ikke have været bedre.”

Mikkel Ejlersen – Ungeinvestorer.dk

Ungeinvestorer.dk foretog en analyse af deres hjemmeside og kom frem til, at det bedste de kunne gøre for at skabe mere succes for deres hjemmeside, var at få lavet en hastighedsoptimering.

Derfor valgt de at tage kontakt til os hos Riised.dk og i vi gik med det samme i gang med at optimere på deres hjemmeside

Resultater af hastighedsoptimeringen:

 • Fra 27/100 til 84/100 på computer
 • Fra 17/100 til 94/100 på mobil

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført: 

 • Næsten 540% stigning i den organisk trafik
 • De organiske søgeord er gået fra 122 til 538

Hvem er Unge Investorer?

unge investorer

Unge Investorer blev oprettet i 2019 af Jonas Holm Jakobsen og Mikkel Ejlersen Petersen som en Facebookgruppe med henblik på at motivere og inspirere andre unge til at investere. De ønskede at skabe et rum for ligesindede unge, hvor aktieinvestering på daværende tidspunkt ikke var lige så udbredt, som det er i dag.

Hovedformålet med Unge Investorer er fortsat at motivere, inspirere og hjælpe hinanden og andre med alt inden for investering. De er ikke selv investeringseksperter, og har fortsat meget at lære endnu, men hvis ikke de kan hjælpe, er der højst sandsynligt andre i vores fællesskab, som kan.

Unge Investorer er dit investeringsunivers, hvor alle er velkomne, ligegyldigt køn, alder, politisk overbevisning, etnicitet.

Case: WordPress hastighedsoptimering af Ungeinvestorer.dk 

Ungeinvestorer.dk var en spændende case, som vi gik i gang med lige med det samme. Kort tid efter, at Ungeinvestorer.dk havde bestilt hastighedsoptimeringen, havde vi skabt de resultater, som de havde været på udkig efter så længe.

Resultaterne: 540% stigning i organisk trafik

Resultaterne af hastighedsoptimeringen kan også tydeligt ses på på billedet her. Det er ikke kun hastigheden som får et nøk op, men også deres Quality Score, konverteringsrate og deres bouncerate vil falde.

Unge investorer er gået fra en hastighed på: 

 • 27/100 til 84/100 på computer
 • 17/100 til 94/100 på mobil

Denne stigning i hastigheden på deres hjemmeside har medført en stærk stigning i deres organiske trafik. Her er de steget fra 2.982 månedligt besøgende til 18.980 månedligt besøgende:

organisk trafik

*Organisk trafik på 2.982 inden vi foretog hastighedsoptimering

organisk trafik

*Organisk trafik på 18.980 i dag efter vi har lavet en hastighedsoptimering af deres hjemmeside

Stigningen i den organisk trafik kommer fra en stor stigning i deres organiske søgeord fra 122 søgeord på position 1-3 på Google til 538 søgeord:

organiske søgeord

*Organisk søgeord på 122 inden vi foretog hastighedsoptimeringen

organiske søgeord

*Organiske søgeord på 538 den dag i dag

Udover en stigning i den organiske synlighed, kan man forvente følgende positive udfald fra sådanne resultater:

 • Forbedret kvalitetsscore: “Quality score”, også refereret til som “kvalitetsscore” på dansk, vurderer brugeroplevelsen på din hjemmeside. En effektiv indlæsningstid skaber en mere behagelig brugeroplevelse, hvilket kan forstærke din vurdering hos søgemaskiner som Google. En bedre score kan positionere din hjemmeside højere i søgeresultaterne, hvilket potentielt kan bringe mere trafik din vej.
 • Øget konverteringsrate: Givet at brugere ofte er utålmodige, kan en hjemmeside, der loader hurtigt, øge chancerne for, at de engagerer sig i ønskede handlinger som at tilmelde sig et nyhedsbrev eller gennemføre et køb. Kernen af budskabet er: En hurtigere side øger sandsynligheden for konvertering.
 • Mindsket bounce rate: Bounce rate giver et billede af, hvor mange besøgende der ser en enkelt side og straks forlader hjemmesiden. Hvis indlæsningstiden er træg, kan det motivere besøgende til at forlade siden, før den endda er fuldt indlæst. Ved at finjustere indlæsningshastigheden kan du mindske disse tidlige afslutninger og dermed reducere bounce raten.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀