WordPress hastighedsoptimering af EasyMile.dk: Opnår 95/100 på Google Pagespeed insights

Efter Googles seneste opdateringer er hastigheden på ens hjemmeside vigtigere end nogensinde før. Er hastigheden på ens hjemmeside ikke i top, så vil det være næsten umuligt at få succes med SEO. 

Dertil spiller hastighed også en stor rolle i forhold til ens Quality Score på Google Ads, hvilket dikterer hvor meget man kan få ud af sit annoncebudget på Google Ads

EasyMile.dk kontaktede os og besluttede sig for at få lavet en hastighedsoptimering, der kunne give deres besøgende en enestående oplevelse, skabe bedre resultater med deres Google Ads. De valgte Riised og har ikke fortrudt det.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

 • 29/100 til 95/100 på computer
 • 11/100 til 84/100 på mobil

Hvem er EasyMile.dk.dk?

Hos Easymile finder du det bedste og største overblik over el-løbehjul i hele Danmark. Easymile blev stiftet i start 2022 med ambitionen om at skabe den bedste online shopping oplevelse for folk der mangler et el-løbehjul. 

Easymile blev stiftet på det grundlag at gøre det nemt, enkelt og hurtigt for deres sidebesøgende at finde det bedste el-løbehjul til prisen til netop deres behov. Det har de gjort ved at samle el-løbehjul fra flere udbydere ét sted, så man på nemmest vis kan sammenligne priser og specifikationer på Danmarks største udvalg af el-løbehjul uden at skulle igennem samtlige hjemmeside og bruge timevis af tid på at finde den bedste deal.

Case: WordPress hastighedsoptimering af EasyMile.dk

På kort tid fik vi optimeret deres hjemmeside og sat godt gang i hastigheden på hjemmesiden. Hjemmesiden oplevede ingen nedetid eller salgstab, da vi lavede hele optimeringen på et stagingsite.

Resultater: 95/100 på Google PageSpeed Insights

Easymile.dk’s website gennemgik for nylig en omfattende optimeringsproces, og resultaterne var intet mindre end imponerende. Deres website-hastigheder oplevede en betydelig forbedring, hvilket kan ses i de før og efter tal:

 • På computere sprang deres score fra 29/100 til en næsten perfekt score på 95/100.
 • På mobile enheder oplevede de en endnu mere markant stigning, idet de gik fra en lav 11/100 til en imponerende 84/100.

Forbedringer af hastigheden i denne kaliber vil alt andet lige medføre:

 • Lavere Bounce Rate: Med hurtigere indlæsningstider vil besøgende være mindre tilbøjelige til at forlade webstedet før det fuldt ud er indlæst. Dette vil resultere i en lavere bounce rate, hvilket betyder, at brugere tilbringer mere tid på Easymile.dk og engagerer sig mere med indholdet.
 • Højere rangeringer på Google: Hastighed er en af de faktorer, som Google tager i betragtning ved rangering af websites. Med forbedrede hastigheder kan Easymile.dk forvente at opnå en bedre placering i søgeresultaterne, hvilket vil øge den organiske trafik til webstedet.
 • Større rækkevidde på sociale medier: Hurtigere websider tilbyder en bedre brugeroplevelse, og dette vil positivt påvirke delingen af indhold. Opslag på sociale medier, der linker til Easymile.dk, vil sandsynligvis få flere klik, delinger og interaktioner, hvilket vil øge webstedets rækkevidde og synlighed.
 • Forbedret Quality Score: Google’s “Quality Score” vurderer blandt andet sidenes hastighed. Med forbedrede hastigheder vil Easymile.dk’s Quality Score sandsynligvis stige, hvilket kan gavne deres annonceperformance og koste per klik.

Samlet set vil disse hastighedsforbedringer ikke kun forbedre brugeroplevelsen på Easymile.dk, men vil også have en række positive effekter på virksomhedens online synlighed og markedsføringsindsats.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀