WordPress hastighedsoptimering af GarnSpecialisten.dk: Over 300% stigning i organisk synlighed

garnspecialisten-speed-optimization

Garnspecialisten.dk indså vigtigheden af en hurtig og effektiv hjemmeside for at tiltrække og fastholde besøgende. De ønskede at forbedre brugeroplevelsen, reducere ventetiden for deres kunder og øge chancerne for konverteringer på deres webshop.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: fra 50/100 til 95/100 

Hastighed på mobil: fra 22/100 til 91/100

Denne stigning i hastighed har indtil nu medført: 

 • Flot stigning i organisk synlighed
 • Fra 49 søgeord til 170 søgeord på position 1-3.

Hvem er GarnSpecialisten og hvad tilbyder de?

Garnspecialisten sælger deadstock garn – dvs. overskudsgarn fra modeindustrien. Det er superlækkert og unikt garn, som typisk leveres til de bedste italienske modehuse. De opkøber overskudslageret, som ikke er blevet brugt i deres kollektion. 

På den måde sikrer de, at intet garn går til spilde. I og med, at de forhandler direkte med fabrikkerne, kan de tilbyde markedets bedste priser. Hos Garnspecialisten handler du derfor med god samvittighed, både med respekt for miljøet og din egen pengepung.

Case: WordPress hastighedsoptimering af GarnSpecialisten.dk

Vi hos Riised.dk hjalp Garnspecialisten.dk ved at udføre en omfattende hastighedsoptimering af deres hjemmeside. Processen startede med en grundig analyse af deres webshops nuværende ydeevne, hvor vi identificerede de områder, der bremsede hastigheden og påvirkede brugeroplevelsen negativt.

Herefter implementerede vi en række tekniske forbedringer, herunder komprimering af billeder, optimering af kode og scripts samt caching-mekanismer. Vi sørgede også for at opdatere deres serverressourcer for at sikre en stabil og hurtig respons.

Resultater: Over 300% stigning i organisk synlighed

Via statistikkerne vist ovenover fra Google Pagespeed Insights er det meget tydeligt, at se de drastiske forbedringer der er sket med Garnspecialistens hjemmeside:

 • Fra 50/100 til 95/100 på computer
 • Fra 22/100 til 91/100 på mobil

Tager man et kig på hjemmesidens organiske søgeord, så er fordelene på SEO fronten meget tydelige. Her er de gået fra at have 49 søgeord på position 1-3 på Google til 170 søgeord:

*Organiske rangeringer lige inden vi foretog optimeringen.

*Organiske rangeringer i dag.

Processen: I tæt dialog for at opnå de bedste resultater

Under hele processen kommunikerede vi tæt med Garnspecialisten.dk, så de var informeret om, hvilke ændringer der blev foretaget, og hvordan disse ændringer ville forbedre deres websites hastighed og ydeevne. 

Vi lavede hele optimeringen på staginsite, så de aldrig oplevede nogen form for nedetid eller tab af omsætning, mens vi implementerede hastighedsoptimering.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀