WordPress hastighedsoptimering af JCB.dk: Lynhurtige indlæsningstider

jcb speed optimization

Vores dedikerede team hos Riised.dk trådte til for at hjælpe JCB.dk med at tackle deres udfordringer med langsomme indlæsningstider. 

Vi gennemførte en omfattende analyse af deres website og identificerede områder, der kunne optimeres for at opnå en hurtigere sidehastighed. Herefter implementerede vi en skræddersyet hastighedsoptimeringsløsning, der var skabt til at imødekomme deres unikke behov og mål.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 33/100 til 92/100

Hastighed på mobil: Fra 17/100 til 82/100

Hvem er JCB og hvad tilbyder de?

jcb

JCB er en landsdækkende forhandler af entreprenørmaskiner fra JCB og har importeret JCB maskiner siden 1975. De har et klart mål om at være din foretrukne maskinleverandør og servicepartner.

De tilbyder professionel sparring, råd og vejledning før, under og efter købet, således at du sikres en maskine, der matcher dit behov. Med dem har du et stærkt netværk i ryggen, også når handlen er afsluttet og for dem er du ikke bare en kunde, men en partner som de bestræber sig på at opbygge en tæt og vedvarende relation til.

Case: WordPress hastighedsoptimering af JCB.dk

Når det kommer til online succes, er en hurtig og responsiv hjemmeside afgørende. Det er præcis det, JCB.dk opnåede ved at samarbejde med Riised.dk – den førende ekspert inden for hastighedsoptimering. 

Resultater: En fantastisk brugeroplevelse

Via data fra Google Pagespeed Insights kan vi se de drastiske forbedringer der er sket på hjemmesidens hastighed:

 • Fra 33/100 til 92/100 på computer
 • Fra 17/100 til 82/100 på mobil

En mærkbar stigning i konverteringsraten

Før JCB.dk arbejdede sammen med Riised.dk, oplevede de udfordringer med at omsætte besøgende til kunder. Men efter implementeringen af vores hastighedsoptimering fra Riised.dk’s team, har JCB.dk set en bemærkelsesværdig stigning i deres konverteringsrate. De hurtigere indlæsningstider giver besøgende mulighed for at udforske produkterne uden frustration, hvilket har ført til en lavere bounce rate og en højere konverteringsrate

Mere effektivt annoncebudget

Desuden har vores hastighedsoptimering haft en gavnlig indflydelse på deres annoncebudget. Med en hurtigere hjemmeside er det blevet mere omkostningseffektivt at drive annoncer grundet en øget quality score, da de nu opnår bedre klikfrekvenser og konverteringsrater på deres annoncer.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀