WordPress hastighedsoptimering af TheMallows.dk: Opnår 100/100 på Google PageSpeed Insights

Wordpress hastighedsoptimering TheMallows

Vi har udført en hastighedsoptimering af TheMallows.dk, som har givet dem en perfekte hastighedsscore. De nye hastigheder på deres hjemmeside vil hjælpe dem med at opnå deres fulde potentiale.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 69/100 til 100/100

Hastighed på mobil: Fra 24/100 til 98/100 

The Mallows: Hvem er de?

the mallows

Hos The Mallows har de en økologisk- og en karamelfyldte linje. Deres økologiske linje består af deres 6 forskellige varianter samt 2 Limited Editions, som bliver udskiftet flere gange i løbet af året. Fra starten i 2017 har de prioriteret at producere mallows på en ansvarlig måde med omtanke for miljøet og mennesket.

Der bliver da ikke ret meget bedre end en skumfidus overtrukket med Belgisk chokolade, med fransk karamel i midten og så lige overtrukket med rig karamel-chokolade og et drys havsalt på toppen. Halleluja for en skumfidus!

Case: WordPress hastighedsoptimering af themallows.dk

Deres konverteringsrate er steget markant og de har fået et langt meget frugtbart annoncebudget. Vi er glade for at have været en del af TheMallows.dk’s rejse mod succes og ser frem til fortsat at hjælpe dem med at opnå endnu større højder.

Resultater: 100/100 på Google PageSpeed Insights

the mallows hastighedsoptimering

Via data fra Google PageSpeed Insights kan vi se de skarpe resultater, som optimeringen har skabt for themallows.dk. Her er de steget:

 • Fra 69/100 til 100/100 på computer
 • Fra 24/100 til 98/100 på mobil

Udover den forstærkede organiske synlighed, kan man forvente følgende fordele fra disse resultater:

 • Forøget kvalitetsscore: “Quality score”, som ofte oversættes til “kvalitetsscore” på dansk, er en indikator for brugeroplevelsen på din webside. En mere strømlinet indlæsningsproces kan løfte brugeroplevelsen, hvilket kan give en højere score hos søgemaskiner som Google. En forbedret score kan placere din side højere i søgeresultaterne, hvilket kan drive yderligere trafik til din webside.
 • Højere konverteringsfrekvens: I betragtning af brugernes begrænsede tålmodighed kan en hjemmeside, der indlæses hastigt, forstærke sandsynligheden for, at de tager en ønsket handling, såsom at tilmelde sig et nyhedsbrev eller foretage et køb. I en nøddeskal betyder en hurtigere side mindre ventetid og øget brugerengagement.
 • Mindre bounce rate: Bounce rate repræsenterer den procentdel af besøgende, der kun besøger en side før de forlader dit site. Hvis din side tager for lang tid om at indlæse, kan det få besøgende til at forlade før den fuldt ud er vist. Ved at forbedre din sides indlæsningstid kan du formindske antallet af sådanne for tidlige afgange, hvilket vil sænke din bounce rate.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀