WordPress hastighedsoptimering for sprit-co.dk af Riised: Over 100% stigning i organisk synlighed

Efter at have arbejdet i en vin- og spiritusforretning grundlagde Oscar og Morten Sprit & Co i 2006 og blev en førende leverandør til barer, caféer, restauranter og butikker over hele Danmark.
sprit-co-speed-optimization


Efter at have arbejdet i en vin- og spiritusforretning grundlagde Oscar og Morten Sprit & Co i 2006 og blev en førende leverandør til barer, caféer, restauranter og butikker over hele Danmark.

Da deres hjemmeside, sprit-co.dk, havde lange indlæsningstider, søgte Oscar og Morten hjælp fra Riised. Tests viste, at det tog omkring 15 sekunder at indlæse på desktops og endnu længere på mobile enheder.

Riised udførte omfattende hastighedsoptimering på siden, og resultaterne er imponerende. Sprit & Co’s hjemmeside indlæses nu meget hurtigere, hvilket forbedrer browsing- og shoppingoplevelsen.

 • Google PageSpeed ​​på computer: Fra 23/100 til 96/100
 • Google PageSpeed ​​på mobil: Fra 14/100 til 95/100
 • Stor stigning i organisk synlighed
 • Fra 149 søgeord til 301 søgeord på position 1-3

Hvem er sprit-co.dk?

Oscar og Morten, efter at have fået erfaring i en vin- og spiritusforretning, bemærkede de ulemper, kunder stod overfor ved at finde forskellige spiritusser fra forskellige butikker. Derfor lancerede de Sprit & Co. i 2006 med det mål at tilbyde alle de spiritusser, kunderne ønskede, på ét sted.

I starten fokuserede de på cocktailindustrien, som dengang var en niche, men et voksende marked. Sprit & Co. udvidede snart deres rækkevidde til også at inkludere detailhandlere. De blev importører for udenlandske leverandører og tilbød et bredt udvalg af spiritusser gennem én leverandør.

Med tiden tilføjede de mærker, de selv importerede, som Diplomático rom og Geranium Gin, der blev populære valg. Deres succes førte til vækst, og deres team voksede fra 5 til over 20 ansatte siden 2013, og de betjener omkring 200 kunder ugentligt.

På trods af øget konkurrence forbliver Sprit & Co. unikke ved også at fungere som grossister for andre spiritusimportører, hvilket giver kunderne en omfattende udvalg på ét sted. De sigter mod at holde sig foran industrien, samtidig med at de prioriterer et stort sortiment og fremragende service siden deres begyndelse.

Case: Hastighedsoptimering af Sprit-co.dk

Hastighedsoptimering af Sprit-co.dk handler derfor om;

At optimere hjemmesiden, så den opnår gode resultater i Google PageSpeed ​​Insights.

Med den nye hastighed vil de opleve øget organisk trafik, øget konverteringsrate og en lavere afvisningsprocent.

Resultater: 100% stigning i organiske søgeord på position 1-3

Mission Accomplished: Over 100% stigning i organisk synlighed

*Organiske placeringer før vores optimering.

*Organiske placeringer efter vores optimering.

Via data fra Google PageSpeed Insights kan vi se de drastiske forbedringer, der er sket i hjemmesidens hastighed:

Fra 23/100 til 96/100 på computer

Fra 14/100 til 95/100 på mobil

Ud over stigningen i organisk synlighed vil resultater som disse også uden tvivl resultere i:

Øget Quality Score: En hjørnesten i digital ekspertise, hvor kvalitetsresultatet evaluerer brugeroplevelsen ved at tage faktorer som indholdsrelevans, navigationsvenlighed og sidens indlæsningstid i betragtning. Hastighedsoptimering øger ikke kun websitets tiltrækningskraft, men forstærker også synligheden og interaktionen på tværs af søgemaskiner og annonceplatforme.

Forbedret konverteringsrate: I den flygtige verden af online engagement svinder brugerens opmærksomhed hurtigt. En hurtigt indlæsende hjemmeside fanger ikke kun brugerens interesse, men skaber også et miljø, der fremmer hurtige handlinger. Hastighedsoptimering strømliner brugerrejser og fremmer et miljø, hvor konverteringer trives.

Reduceret afvisningsprocent: Afvisningsprocenten, den frygtede størrelse i den digitale verden, angiver procentdelen af besøgende, der forlader efter at have set en enkelt side. Gennem hastighedsoptimering udvikler hjemmesider sig til digitale oaser, der frister besøgende til at blive og udforske videre. Ved at reducere afvisningsprocenter forstærker hastighedsoptimering den digitale tilstedeværelse og fremmer vedvarende engagement og robusthed.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  ALT OM GOOGLE PAGESPEED
  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.