Yderligere fordele

Lær mere om alle de store fordele der er ved, at få lavet en god hastighedsoptimering af din hjemmeside.
Lazy loading

I dagens digitale verden er det afgørende for virksomheder at have en hurtig og responsiv hjemmeside for at opnå succes online. Hjemmesidehastigheden påvirker ikke kun brugeroplevelsen, men påvirker også søgemaskine placeringer, konverteringsrater og i sidste ende indtjeningen. 

En langsom hjemmeside kan resultere i frustrerede besøgende, som sandsynligvis vil forlade og aldrig vende tilbage. Derimod kan en hurtig hjemmeside føre til forbedret brugerengagement, øget konverteringer og bedre søgemaskine placeringer. 

I denne blogpost vil vi udforske fordelene ved hjemmeside hastighedsoptimering og hvorfor det bør være en prioritet for enhver hjemmeside ejer, der ønsker at forbedre deres online tilstedeværelse.

I vores andre indlæg har vi gennemgået de følgende fordele, som også er de primære fordele:

I dette indlæg vil vi gennemgå alle de yderligere fordele der er ved, at få hastighedsoptimeret sin hjemmeside.

Core Web Vitals

Google har lavet en ny stor algoritmeopdatering, som betyder at, der er et nyt betydeligt fokus på Core Web Vitals. Denne opdatering betyder, at besøgendes brugeroplevelse er blevet den vigtigste faktor for hvor højt en hjemmeside rangerer på Google. 

Eftersom hastighed spiller en kæmpe rolle i besøgendes brugeroplevelse, så er hastighed altså en altafgørende faktor for din hjemmesides rangeringer. Google har altså dermed selv fremhævet, at der er mange fordele ved hastighedsoptimering.

Taget fra web.dev.

Giv de besøgende et godt førstehåndsindtryk

Hastigheden på din hjemmeside vigtig for at give de besøgende på din hjemmeside et godt førstehåndsindtryk. Du kender det sikkert selv til. Hvis man besøger en hjemmeside, og den er langsom, så starter det negative tanker. 

Først og fremmest er det irriterende, at man skal sidde og vente. Derudover virker det uprofessionelt, hvilket kan få en til at tvivle på troværdigheden af siden. Disse forhold kan være ekstremt dårlige for din virksomhed, og den succes virksomheden oplever på internettet. Ved at få en hurtig hjemmeside kan man dog hurtigt slippe af med disse ulemper.

Bedre brugeroplevelse

Når alt kommer til alt, så er besøgendes brugeroplevelse altafgørende. Først og fremmest er det naturligvis vigtigt, fordi man som virksomhed gerne vil give sine besøgende en god oplevelse. Derudover er det også vigtigt i forhold til salg. 

Hvis den besøgende ikke har en god brugeroplevelse, så er sandsynligheden for at personen vælger at købe noget lille. Desuden er brugeroplevelsen også altafgørende i forhold til SEO, søge rangeringer og meget mere. Der er altså ikke nogen tvivl om, at det er vigtigt, at skabe en god brugeroplevelse.

Der er selvfølgelig mange parametre, som er vigtige for at skabe en god brugeroplevelse. Det kan f.eks. være et flot design, god tekst, flotte billeder, osv. Men, som tidligere beskrevet, så er hjemmesidens hastighed altafgørende. Lad os optimere din hjemmeside, så den bliver lynhurtig.

Større reach på sociale medier

De sociale medier er også blevet meget intelligente i forhold til deres algoritmer. Det betyder bl.a., at præcis ligesom Google, vurderer hjemmesider ud fra hastigheden på hjemmesiden, så gør de sociale medier det samme. 

Hurtige hjemmesider dukker op højere i nyheds-feeds end langsomme hjemmeside. Dermed opnår opslag, som linker til en hurtig hjemmeside, også et større reach og engagement. Dette er en af de fordele ved hastighedsoptimering, som mange overser.

Google Crawler din hjemmeside

Hver måned crawler Google din hjemmeside, men de crawler kun det deres bot kan nå. Hvis du har mange sites og en langsom side, så kan det tage Google flere måneder at få crawlet dit site, hvilket kan betyde, at du ikke får de placeringer, du ellers burde have fået.

Automatisk optimering

Efter vi har optimeret dit site, får du en bonus med i købet.

Vi sørger for at alle fremtidige billeder du uploader, automatisk bliver til Webp, som er en lille fil, som bevirker at din hjemmeside ikke bliver langsom på grund af store billeder. Du skal altså ikke bruge din tid på at konvertere dine billeder til andre filformater – den klarer vi for dig. 

Det samme gælder, hvis du laver en ny landingsside eller produktside, så er den automatisk optimeret, og du skal ikke bruge din tid på at hastighedsoptimere.

Vind over dine konkurrenter

Når alt kommer til alt, så handler det om at slå sine konkurrenter. Vi lever i en digitaliseret og globaliseret verden, hvor man som virksomhed er i konstant kamp om kunderne med mange andre virksomheder. Det gælder specielt, når man har en hjemmeside. 

Du er i konstant kamp med tusindvis af andre hjemmesider, og det er svært at blive den hjemmeside, som tager størstedelen af trafikken på internettet. Derfor er det vigtigt, at man virkelig forsøger på at optimere på alle de forskellige punkter af hjemmesiden. Her er hastigheden en af de fundamentale dele, som bare skal være i top.

Skalering af din hjemmeside

Har du en stor vision for din hjemmeside? Måske du gerne vil have tusind eller endda flere tusinde af besøgende på din hjemmeside dagligt? Så er hastigheden altafgørende. Først og fremmest er det vigtigt af alle de forskellige SEO-årsager, som tidligere beskrevet. 

Derudover er det dog også vigtigt, da en langsom hjemmeside bruger mange server ressourcer og der vil derfor hurtigt opstå problemer med hjemmesidens performance i takt med at den får flere besøgende end normalt. 

En hurtig hjemmeside bruger langt færre server ressourcer, og er derfor i langt bedre stand til at skalere, uden at der opstår performance problemer.

Troværdighed

En langsom hjemmeside udstråler tillige troværdighed. Hvis du gerne vil virke professionel og troværdig over for dine potentielle kunder, så er det altafgørende at have en hurtig hjemmeside. Det viser, at du tager din virksomhed seriøst og har investeret i at have en hurtig og professionel hjemmeside.

Organisk linkbuilding

Linkbuilding er også vigtigt for at opnå succes med sin hjemmeside – jo flere du kan få til at linke til din hjemmeside, jo bedre. Hvis din hjemmeside er langsom, så er der højst sandsynligt ikke specielt mange, som vil linke til din hjemmeside. 

Når er person linker til din hjemmeside, så sender han/hun jo sine besøgende over til din hjemmeside. Hvis din hjemmeside ikke giver en god brugeroplevelse, så vil det skade deres omdømme, at linke til din hjemmeside. Derfor er hastighed også altafgørende, for at få andre til at linke til din hjemmeside.

Mindre kundeservice

Alle studier peger på det samme – hurtige sider holder besøgende på hjemmesider længere. Dine potentielle kunder kigger rundt på din hjemmeside og søger viden om dit produkt eller din service. De fleste vil gerne undgå at ringe til et firma for at stille et spørgsmål, og da tålmodigheden er lille, så vælger mange at ringe. 

Jo hurtigere dit site er, jo større er tålmodigheden, og du vil øge sandsynligheden for at din potentielle kunde bruge mere tid på dit site, samtidig med at du eller dine ansatte skal bruge mindre tid på at fortælle kunden om det, de kunne have fundet på hjemmesiden, hvilket kan spare dig tid og penge.

Spar penge på månedlige plugin udgifter

Hvis du ikke har givet din hjemmeside en hastighedsoptimering, så benytter du dig sikkert af de generiske plugins ligesom mange andre. Det vil typisk indebærer:

 • Imagify – $10
 • Nitropack – $21
 • Cloudflare – $20
 • Kinsta – $30

Samlet set koster disse plugins altså fra 550kr. om måneden, hvilket er udgifter, du kan vinke helt farvel til efter at have fået en hastighedsoptimering hos os. 

Dertil vil vores hastighedsoptimering også give langt bedre resultater end disse plugins – ofte virker disse plugins ikke specielt godt, og hvis man ikke får dem opdateret, så kan de endda ende med at have negative effekter på hjemmesiden.

17. Konklusion – Flere salg og vækst

Den endelig konklusion er således, at hastigheden på din hjemmeside er altafgørende. Hastigheden påvirker ekstremt mange faktorer, men i bund og grund kommer det ned til to ultimative faktorer – salg og vækst. 

Hvis du driver virksomhed og gerne vil opnå succes, hvilket kommer gennem mere salg og vækst i virksomheden, så er hastigheden på hjemmesiden noget du bare skal have styr på. Det var 17 solide fordele ved hastighedsoptimering – vi håber, at du lærte noget nyt!

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  ALT OM GOOGLE PAGESPEED
  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.