Case: Forlaget Mammut hastighedsoptimering

Efter Googles seneste opdateringer er hastigheden på ens hjemmeside vigtigere end nogensinde før. Er hastigheden på ens hjemmeside ikke i top, så vil det være næsten umuligt, at få succes med SEO. 

Dertil spiller hastighed også en stor rolle i forhold til ens Quality Score på Google Ads, hvilket dikterer hvor meget man kan få ud af sit annoncebudget på Google Ads.

Forlaget Mammut kontaktede os ang. at få lavet en hastighedsoptimering, hvilket har resulteret i drastiske forbedringer på deres Google PageSpeed Insights. Forbedringer, som også vil medføre en bedre Quality Score og bedre rangeringer på Google.

Forlaget Mammut: Hvem er de og hvad tilbyder de?

Forlaget Mammut laver smukke børnebøger, som har gode historier og smukke illustrationer. Børnebøger, som ethvert barn vil elske. 

Ud over børnebøger laver de også plakater, bøger til voksne og gavepakker, som er oplagte gaver til fødselsdage og lignende.

For hvert produkt man køber hos Forlaget Mammut planter de derudover også et træ.

Case: Hastighedsoptimering af Forlagt Mammut

Forlaget Mammut er en online virksomhed, som skaber omsætning gennem deres webshop forlagetmammut.dk. Derfor er SEO og Google Ads naturligvis altafgørende for deres succes og omsætning.

I forbindelse med, at hastigheden på deres hjemmeside var meget lav på mobil, tog de fat i os for at få hastighedsoptimeret deres hjemmeside.

Denne opgave tog vi til os med det samme og blot få dage efter kunne Forlaget Mammut nyde godt af, at have en hjemmeside, som er lynhurtig på både computer og mobil.

Resultaterne: Forlaget Mammut’s resultater

Som du kan se på billedet ovenover med før og efter data fra Google PageSpeed Insights skabte vores Riised hastighedsoptimering drastiske forbedringer på deres hastighedsscore.

På computer er hjemmesiden blevet lynhurtig med en score på 99/100 og på mobil er de steget fra 35/100 til 89/100.

Det er forbedringer, som alt andet lige vil øge deres Quality Score på Google Ads, samt deres rangeringer på Google.

Nogle af de direkte forbedringer, som disse nye hastigheder vil medføre, inkluderer:

  • At de får mere ud af deres annoncebudget
  • At deres hjemmeside skaber mere organisk trafik
  • Et større reach på Sociale Medier

Kontakt os, hvis vi skal optimere din hjemmeside

Vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din hjemmeside? Så er det bare med at tage fat i os. Du kan kontakte os her. 

Vil du gerne se hvad hastigheden på din hjemmeside er, så kan du teste hastigheden på din hjemmeside her.