Specialister i Hastighedsoptimering


Hastighedsoptimering af hjemmesider er vores eneste ydelse, og vi gør dem lynhurtige med 100% målbare resultater.

Play Video

Få en gratis analyse af hvor hurtigt dit site kan blive.

 The only thing we need to analyze is your domain.

Vi garanterer øget hastighed!
Se vores cases her

Grejfreak hastighedsoptimering resultater

Grejfreak

New Nordic Home hastighedsoptimering resultater

New Nordic Home

MamaMilla hastighedsoptimering resultater

MamaMilla

Kim ejer af Riised

Opnå din virksomheds fulde potentiale

Vil du øge din konverteringsrate, organiske placeringer, samt spare på din annoncering?

Du er i professionelt selskab

Fordelene ved hastighedsoptimering

testimonial videoer

Skal vi hastighedsoptimere din hjemmeside?

Vi er specialister i hastighedsoptimering af WordPress, DanDomain, Magento og Shopify hjemmesider.

wordpress logo

WordPress

Få lavet en hastighedsoptimering af din WordPress hjemmeside, så du kanopnå dit fulde potentiale.

magento logo

Magento

Er din Magento-butik langsom? Så er en hastighedsoptimering, hvad du har brug for at skabe online succes.

shopify logo

Shopify

Tag din Shopify-webshops konverteringsrate og omsætning til nye højder med en hastighedsoptimering .

Test din hjemmeside hastighed her

Start Test
{{errorRes}}

Test af:

{{url}}

Indlæser test

{{ loadingNo }}%

Dette kan tage op til 1 minut.

Source: Google PageSpeed Insight

Test af:

{{url}}

riisedMobil

{{mobileResultInPercent}}

riisedDesktop

{{desktopResultInPercent}}

Få en gratis analyse af hvor hurtig din shop kan blive.

  Source: Google PageSpeed Insight

  Vi har gjort det før

  WordPress


  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  WordPress


  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  WordPress


  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Vi elsker vores kunder

  Martin Wenneke
  Hafaro.dk
  Read More
  Hold da op for en fejl….som jeg har begået ved ikke tidligere at benytte hastighedsoptimering fra Riised.dk
  Mathias Christensen
  okkr.dk
  Read More
  Et klasse eksempel på, hvordan outsourcing af opgaver en gang imellem bare spiller. Noget vi ikke altid har oplevet, men i dette tilfælde med Riised, skubber de en til tider svingende branche i forhold til kvalitet, i den rigtige retning!
  Søren
  Fantombryg.dk
  Read More
  Vores organiske placeringer på Google er siden vi fik optimeret vækstet med over 200%. Vi har oplevet en meget højere konvertering på vores besøgende. Vi har fået billigere annoncer og flere besøgende på vores shop. Alt i alt er det den bedste vækstinvestering jeg har lavet nogensinde.
  Mikkel
  Ungeinvestorer.dk
  Read More
  Virkelig suveræn service. Det er ingen hemmelighed, at jeg er en af mange der finder tilbud på hastighedsoptimeringer uoverskueligt. Dog har Kim, som jeg var i kontakt med leveret en suveræn og overskuelig service, hvor der ikke er nogle uforudsete omkostninger eller andet lignende.
  Martin
  WeAreHumans.dk
  Read More
  Riised har givet vores hjemmeside en ordentlig overhaling og har fået vores page score op på ikke mindre end 99! Det var super nemt og efter de fik adgang gik der ikke mange dage før jeg havde et lynhurtigt site. 5 stjerner her fra!
  Bruno
  Mamamilla.dk
  Read More
  Vi bruger Shopify til vores webshop. Vi har prøvet rigtig meget for at hastighedsoptimere og vi har haft rigtig mange leverandører på. Jeg underviser selv i SEO og har ikke hørt eller mødt andre som kunne hastighedsoptimere på den måde. Vores score er gået fra 12-84 – Det siger vidst mere end ord kan. Vi er meget imponerede over Riised.
  Martin.dk
  Brainchild
  Read More
  Riised A/S har hjulpet os med at hastighedsoptimere vores site, hvilket har resulteret i at vores Google PageSpeed score er gået helt op til 98 på computer og 95 på mobil. Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet og vi kan varmt anbefale andre at gøre brug af Riised A/S
  Sebastian
  Techsavvy.media
  Read More
  “Intet kunne have været bedre. Vi har oplevet markante stigninger på vores Quality Score og en øgning på over 300% på vores organiske placeringer på Google”
  Hjalte
  Inspo.dk
  Read More
  Vores quality score er steget og vi er super godt tilfredse med Riised.
  Previous
  Next

  Vil du lære om
  hastighedsoptimering ?

  50 tips til konverteringsrate

  Intro-webinar

  ALT OM GOOGLE PAGESPEED Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop. I

  Læs mere »

  FAQ

  Når vi foretager en hastighedsoptimering af din hjemmeside, så sørger vi også for, at billeder, tekster, nye landingssider og produktsider automatisk bliver optimeret.

  Din hjemmeside vil ikke have nogen form for nedetid. Vi udfører arbejdet på en staging hjemmeside, så optimeringen ikke påvirker din live hjemmeside.

  Vi optimerer din hjemmesides Core Web Vitals, når vi laver hastighedsoptimeringen. Vi garanterer dog ikke, at Core Web Vitals vil blive godkendt i Google Search Console og får data fra Google PageSpeed Insight.

  Riised A/S garanterer 100%, at ingen information fra din backend gemmes eller deles med andre end dem der er associeret med optimeringen.

  Din hjemmeside har en optimal hastighed, men hastigheden kan falde fra tid til anden, når du tester den. Hvis du tester hastigheden på din hjemmeside når der er mange besøgende, din server har problemer eller du er på et dårligt netværk, så kan der opstå forskelle i resultaterne af hastighedstests.

  Hvis du har flere hjemmesider, kan vi give en samlet pris på optimering af hastigheden på dine hjemmesider.

   Ændrer du tema, design, plugins, server, hosting eller lign så kan din hjemmesides hastighed falde.
  Opdateringer og optimeringer på plugins, WordPress, php mv, som har en betydning for din hjemmesides hastighed.

   Ja, vi tilbyder vedligeholdelse af din hjemmesides hastighed. Hver 15. dag optimerer vi din hjemmeside så det bevarer sin hastighed selvom du laver ændringer.

   Det korte svar er at vi ikke rør ved noget i backend, så derfor har det ingen indflydelse på backend hastigheden.

  Ovenover kan du tjekke hastigheden på din hjemmeside via “Test hastigheden på din hjemmeside”. Resultatet er live tal fra Google PageSpeed Insight. Du kan også teste din hjemmeside på GTmetrix.com og Pingdom.com.

  Hastighedsoptimering

  Hvad er hastighedsoptimering?

  Hastighedsoptimering er processen med, at optimere en hjemmeside til, at blive så hurtig, som muligt. Ved at gå ind og skrue på flere forskellige parametre kan man foretage en hastighedsoptimering, så hjemmesiden dermed indlæses hurtigere, når en person besøger hjemmesiden.

  Hastigheden på en hjemmeside er vigtig af flere forskellige årsager, men en af de primære årsager er, at hastighed er en vigtig del af at lave op til Googles Core Web Vitals. 

  Core Web Vitals er en algoritmeopdatering, som Google har introduceret for at give en samlet måleenhed for hjemmesiden, som de bruger når de skal vurdere hvor højt på Google siden skal rangere.

  For at opnå optimale resultater med alt fra din SEO indsats til betalte markedsføringsindsatser er det derfor afgørende, at hastigheden på din hjemmeside er i top, da det er en af de vigtigste faktorer Google måler på, når de skal vurdere kvaliteten af din hjemmeside. Derudover er konverteringsraten alt andet lige lavere ved de hjemmesider, som har en lav hastighed.

  Hastighedsoptimering i forskellige systemer

  Her hos Riised har vi specialiseret os i at lave hastighedsoptimeringer af hjemmesider og vi er det eneste hastighedsoptimeringsbureau på markedet, som kan garantere en hastighed på mobil på 90+. Vi kan bl.a. lave hastighedsoptimeringer i følgende systemer:

  • WordPress hastighedsoptimering
  • Magento hastighedsoptimering
  • DanDomain hastighedsoptimering
  • Shopify hastighedsoptimering


  Alle disse platforme er forskellige og det kræver derfor forskellige metoder, at hastighedsoptimere i f.eks. WordPress  sammenlignet med Magento. Vi har udarbejdet metoder til alle disse systemer.

  Vi har naturligvis erfaring med at hastighedsoptimere i alle systemerne, så vi kan bevise med konkrete cases, at vi er i stand til at lave en hastighedsoptimering af din hjemmeside, uanset hvilket system hjemmesiden er baseret på.

  Hvordan gør jeg min hjemmeside hurtigere?

  Vil du gerne lave en hastighedsoptimering af din hjemmeside, så er der flere forskellige fremgangsmåder, som kan give resultater. Der er dog også mange metoder, som bare er spild af penge.

  Først og fremmest er der alle de forskellige hastighedsoptimerings plugins, som man får kastet i hovedet, når man laver en hjemmeside. Næsten alle hjemmesideejere har prøvet, at bruge et af disse plugins til at hastighedsoptimere deres hjemmeside. De koster typisk mellem $10 til $50 om måneden, hvilket gør det endnu mere ærgerligt, at de ofte ikke rigtigt har nogen effekt.

  Vil man gerne have succes med at lave en hastighedsoptimering af hjemmesiden, så skal man altså ind og lave en masse teknisk arbejde på hjemmesiden. Her kan man bl.a. optimere størrelsen på hjemmesidens billeder, aktivere lazy-load, reducere mængden af HTTP requests og meget mere.

  Det er dog en jungle og det kræver meget viden at opnå optimale resultater, hvis man selv vil foretage hastighedsoptimeringen. Derfor tilbyder vi vores Riised hastighedsoptimering, hvor vi klarer alt dette tekniske arbejde for dig.

  Vil du optimere din hjemmeside?

  Ønsker du en hastighedsoptimering af webshop, fordi du har en langsom hjemmeside, så er det med garanti en god ide.

  En hastighedsoptimering af din webshop vil medføre flere forskellige håndgribelige fordele, som kan hjælpe dig med at få succes med din webshop. 

  En hurtigere hjemmeside vil have en direkte effekt på din Quality Score på Google Ads, som dikterer hvor meget du skal betale for dine reklamer på Google. En hastighedsoptimering vil dermed have en direkte effekt på, at du får mere ud af dit annoncebudget.

  Derudover vil hastighedsoptimering også reducere din bounce rate. Utallige studier har vist, at hastigheden på en hjemmeside er altafgørende for om besøgende bliver på hjemmesiden. Indlæses den for langsomt, så forlader besøgende simpelthen siden før de overhovedet har set dens indhold. Det kan du undgå med en SEO hastighedsoptimering.

  Derudover medfører en hastighedsoptimering på din langsomme hjemmeside mange andre fordele, såsom:

  • At din hjemmeside lever op til Core Web Vitals
  • Bedre rangeringer på Google (Mere organisk trafik)
  • Et større reach på Sociale Medier
  • En forbedret konverteringsrate og lavere bounce rate

  Core Web Vitals

  Core Web Vitals er et begreb, som er specielt vigtigt, at kende til, når man driver online virksomhed. Core Web Vitals består af et sæt specifikke faktorer, som Google betragter som værende vigtige målpunkter for, hvor god en brugeroplevelse din hjemmeside giver.

  Det er altså med andre ord vigtigt, at leve op til Google’s Core Web Vitals, da det vil betyde, at Google betragter din hjemmeside, som en hjemmeside, der giver besøgende en god brugeroplevelse.

  De tre overordnede Core Web Vitals punkter er:

  • Hastighed
  • Interaktivitet
  • Visuel stabilitet

   

  Ud over disse Core Web Vitals, så har Google også beskrevet et sæt Non-Core Web Vitals. Det er de følgende punkter:

  • Mobilvenlighed
  • Safe browsing
  • HTTPS
  • Ingen Intrusive Instertitials

   

  Disse punkter er ikke lige så vigtige, som de tre overordnede, men bør stadig være et fokuspunkt.

  Hvor kan jeg teste min hastighed på hjemmesiden?

  Før du overhovedet går i gang med alt besværet med at hastighedsoptimere din hjemmeside er det naturligvis en god ide at foretage en test af hastigheden på din hjemmeside.

  Ved at teste hastigheden på din hjemmeside kan du få indsigt i hvor hurtig din hjemmeside er på nuværende tidspunkt. Her er det typisk Google PageSpeed Insights man benytter til dette, da det er Google’s egen service og dermed relevante resultater da det også er disse resultater, som Google bruger, når de skal vurdere kvaliteten på din hjemmeside.

  Vi har udviklet vores eget redskab til at teste hastigheden på hjemmesider, som er baseret på data fra Google PageSpeed Insights. Du kan dermed hurtigt og nemt teste hastigheden på din hjemmeside inde på vores forside. 

  Alt du skal gøre er, at skrive URL’et ind på din hjemmeside og så viser vores redskab, hvor hurtig din hjemmeside er.

  Hvor hurtig skal min hjemmeside være?

  Man kan altid forbedre sin hjemmeside, så et meget relevant spørgsmål er naturligvis: Hvad er en hurtig hjemmeside? Hvor hurtig skal den være?

  Google har gjort det meget simpelt, da de har delt hastighederne op i tre forskellige farver: rød, gul og grøn.

  Rød: 0-49

  Gul: 50-89

  Grøn: 90-100

  Er din score rød, så har din hjemmeside en meget ringe hastighed. Rød giver minus i forhold til kvaliteten af din hjemmeside og vil derfor have en direkte negativ effekt på faktorer som søgemaskinerangeringer og din Quality Score.

  Gul er det, som din hjemmeside minimum skal være. Her er der ikke en direkte minus effekt, men en gul hjemmeside betragtes stadig ikke som værende en hurtig hjemmeside. Grøn er tilfredsstillende og viser, at du har en hurtig hjemmeside.

  Er hastigheden på din hjemmeside grøn vil du have en drastisk bedre chance for at lande øverst i Google’s søgeresultater, samt få langt mere ud af dit annoncebudget.

  Case: Hastighedsoptimering af Techsavvy resulterer i markante forbedringer

  TechSavvy hastighedsoptimering resultater

  “Intet kunne have været bedre. Vi har oplevet markante stigninger på vores Quality Score.”

  Sådan fortalte en af ejerne bag Techsavvy.dk os efter, at vi havde udført en hastighedsoptimering af deres hjemmeside.

  Hastigheden på deres hjemmeside gik fra:

  • 70/100 til 100/100 på computer
  • 23/100 til 92/100 på mobil

   

  Som TechSavvy allerede har oplevet, så vil forbedringer af hjemmesidens hastighed i denne kaliber resultere i markante stigninger på hjemmesidens Quality Score, hvilket giver et langt mere effektivt annoncebudget.

  Derudover vil de nye hastigheder også resultere i:

  • En lavere bounce rate
  • En højere konverteringsrate
  • Højere rangeringer på Google
  • En bedre brugeroplevelse for besøgende

   

  Du kan læse hele vores case om TechSavvy her.

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀