Handelsbetingelser og persondatapolitik hos Riised A/S

Riised A/S

Edithsvej 1

2920 Charlottenlund

CVR nr.: 36405147

Telefon: +4571414171

Email: info@riised.dk



§1 Vilkår og betingelser

1.1 I det følgende benævnes Riised A/S, som R.

1.2 Ejeren eller vedkommende, der på ejers vegne er bemyndiget til at bestille R’s service benævnes i det følgende som kunden.

1.3 Vilkår, som ikke fremgår af nærværende betingelser, eller ikke er skriftligt aftalt mellem parterne, kan ikke gøres gældende.

§2 Priser

2.1 Hos R er alle priserne i danske kroner og angivet ekskl. moms.

§3 Betaling

3.1 R sender en faktura efter end hastighedsoptimering baseret på listeprisen, som til en hver tid kan findes på www.riised.dk

3.2 For skyldige beløb, der ikke er betalt rettidigt til R, beregnes der 2% i rente pr. påbegyndt måned, samt et rykkergebyr. Såfremt andet ikke er aftalt, er R kontokunders betalingsbetingelse: Fakturadato + 8 dage.

3.3 Ved ekstraarbejde beregner R et tilbud eller udfører arbejdet på timepris. Dette vil enten aftales mundtligt eller skriftligt.

§4 Levering

4.1 R tilstræber at påbegynde opgaven indenfor 14 dage, men leveringen kan variere meget, da der kan være udfordringer, med plugins eller lign, hvilket betyder at vi bruger ekstra tid på opgaven.

4.2 Vi foretager os rettigheden til at nægte at servicere kunder uden at skulle forklare hvorfor. Vi optimere ikke hjemmesider med porno, alkohol, gamling eller lign hjemmesider.

§5 Erstatning 

5.1 R forpligter sig til at genoprette siden, så siden er oppe og køre som ved opstartstid punktet for hastighedsoptimeringen.

5.2 Da der tages backup af hjemmesiden ved opstart, så der hurtigt kan reetableres den originale side.

5.3 R fralægger sig erstatningspligt ved nedbrud eller anden skade på kundens hjemmeside i tilfælde af at der skulle opstå nedbrud eller anden skade på hjemmesiden under perioden, hvor Riised A/S arbejder på hjemmesiden.

5.4 Skulle kunden ønske at gendanne sitet til back’upen, så gendanner vi sitet. Skulle grunden til gendannelsen være baseret på at der skulle være opstået fejl og fejlen allerede var der i forvejen tager vi fuld betaling for opgaven.

5.5 Kunden skal opdatere de pågældende plugins. Såfremt de ikke opdateres og der opstår fejl på sitet, så kan R ikke holdes ansvarlig.



§6 Fortrolighed og tavshedspligt

6.1 Alle oplysninger, der udveksles mellem kunden og R, skal behandles og opbevares fortroligt. Udover hvad der måtte følge sagens behandling, videregives oplysninger ikke til tredjepart. Kunden er ikke berettiget til at videregive hele eller dele af materialet eller kommunikationen mellem kunden og R.

6.2 Begge parter forpligter sig til at søge enhver tvist, reklamation, utilfredshed, uoverensstemmelse eller lign løst, internt og i mindelighed. Som kunde forpligter man sig således til at, uanset karakter og mulig berettigelse af en eventuel reklamation, tvist, utilfredshed eller uoverensstemmelse, først at rette henvendelse til R.

6.3 Tavshedspligten gælder for R og kunden, og kritisable offentlige udtalelser pålægges en dagsbod på tusind kroner.

Riised A/S privatlivspolitik

Når du besøger www.riised.dk betror du os nogle oplysninger. Denne privatlivspolitik er beregnet til at hjælpe dig med at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi gør med dem. Dette er vigtigt, ikke kun for at sikre sikkerheden af dine personlige data, men også for at forsikre dig om, at RIISED A/S lever op til og er i overensstemmelse med Persondataforordningen (GDPR), som trådte i kraft d. 25. maj 2018. Denne privatlivspolitik drejer sig om følgende domæne:   www.riised.dk

Hvad er persondataforordringen?

Juridisk set er GDPR en EU-forordning, som har til formål at styrke og forene databeskyttelsesregler og rettigheder til fordel for EU-borgere. Med andre ord har den til formål at give kontrollen over personoplysningerne tilbage til brugerne. Selvom det er gode nyheder for enkeltpersoner, medfører det komplekse problemer for virksomheder. De nye regler gælder alle organisationer (af enhver størrelse), der leverer varer og tjenester til EU og websites, som bruger sporingsteknologier (som cookies eller sporingspixel) til at overvåge EU-brugerens adfærd. I de mange tilfælde vil dataindsamling, uanset hvor ubetydelig den anses for at være, kræve gyldigt samtykke. Under Persondataforordningen kan samtykke ikke være underforstået eller udledes af en persons handlinger. Gyldigt samtykke skal i stedet være specifikt for de data, som indsamles, gennem en bekræftede handling, som er entydig.

Personlig information – Hvad indsamler vi og hvorfor?

RIISED A/S tilbyder visse hjemmesidefunktioner, tjenester, applikationer og værktøjer, som kun er tilgængelige via brug af de sporingsteknologier, som nævnes nedenfor. Du har altid mulighed for at blokere, slette eller deaktivere disse teknologier, hvis din browser, din installerede applikation eller enhed tillader det. Hvis du vælger at afvise cookies eller andre lignende teknologier, er det ikke sikkert, at du har mulighed for at anvende bestemte hjemmesidefunktioner, tjenester, applikationer eller værktøjer. Generelt tillader disse teknologier, at vores hjemmeside, tjenester, applikationer og værktøjer gemmer og lagrer relevant information i din browser eller enhed for senere at kunne identificere dig i relation til vores servere eller interne systemer. Hvor det er relevant, beskytter vi vores cookies og andre lignende teknologier for at sikre, at kun vi og/eller vores autoriserede serviceudbydere kan behandle dem ved at tildele dem en unik identifikation, der kun er designet til fortolkning af os. Dette website indsamler og bruger personlige informationer til følgende formål:

  1. Google Analytics

Vi har anonymiseret din IP-adresse over for Google, så du er anonym over for Google, når du besøger vores hjemmeside. Ligesom de fleste hjemmesider bruger denne side Google Analytics (GA) til at spore brugeradfærd. Vi bruger disse data til at bestemme antallet af personer, som bruger vores hjemmeside for bedre at kunne forstå, hvordan de finder og bruger vores hjemmeside og for at se deres rejse gennem hjemmesiden. Selvom GA registrerer data som din geografiske placering, enhed, internetbrowser og operativsystem, identificerer ingen af disse oplysninger dig personligt til hverken Google eller os. GA registrerer kun din IP-adresse i anonymiseret form. GA gør brug af cookies, hvis detaljer findes i  Googles udviklingsguider. Til din information bruger vores hjemmeside analytics.js implementering af GA.  Vi har valgt, at besøgshistorikken på vores hjemmeside ikke udløber. Deaktivering af cookies i din internetbrowser forhindrer GA i at spore dine besøg på sider på denne hjemmeside.

1.2. Google Tag Manager

Vi forsøger kontinuerligt at forbedre kundeoplevelsen på vores hjemmeside ved at give besøgende mere personlige og målrettede informationer. For at gøre dette, anvender vi Google Tag Manager (GTM). GTM er et lille stykke kode, som hjælper os med at spore brugeradfærd på vores hjemmeside og derefter videresender dataene til vores Google Analytics-konto. Derefter opbevares dataene i Google Analytics, så vi kan gennemgå og vurdere dem i forhold til potentielle forbedringer og ændringer af hjemmesiden. Vi anser Google for at være en tredjeparts-databehandler (se afsnit 2 nedenfor). Få flere oplysninger om Google Tag Manager her. 

1.3. Besøg på hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi følgende personoplysninger om dig og din brug af hjemmesiden:

  • IP-adresse

Formålet er optimering af brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, målrettet markedsføring, herunder remarketing via Facebook og Google med mere. Denne behandling af oplysninger er nødvendige for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevant indhold. Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f. Oplysningerne overføres ikke til tredjelande uden for EU/EØS. Vi kan tilgå besøgshistorikken via Google Analytics permanent.

1.4. Kontakt-, tilmeldings- samt downloadformularer

Skulle du vælge at kontakte os via vores kontaktformular på vores hjemmeside eller downloade “gated content” fra vores hjemmeside, gemmes de oplysninger du indtaster og sendes i en e-mail via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Oplysningerne i formularen vil blive lagret i databasen i WordPress (Vores website database). Derefter vil dataene blive knyttet til en eksisterende konto med en lignende e-mail eller blive oprettet som en ny kontakt. Data gemmes indtil du specifikt ønsker at få dem slettet. Såfremt data omhandler fremtidige eller eksisterende ordrer, eller de er omfattet af lovgivning, gemmes oplysningerne som minimum i fem år. Formålet er at kunne behandle din henvendelse. Oplysningerne overføres ikke til tredjelande uden for EU/EØS. Desuden bliver oplysningerne gemt, indtil du aktivt beder os slette dine data fra vores system. Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

1.5. Cookies

Vi behandler oplysninger indsamlet af cookies og andre teknologier som ikke-personlige oplysninger. I den udstrækning, at IP-adresser eller lignende identifikatorer betragtes som personlige oplysninger i henhold til lokal lovgivning, behandler vi også disse identifikatorer som personlige oplysninger. Tilsvarende, i det omfang at ikke-personlige oplysninger er kombineret med personlige oplysninger, behandler vi de kombinerede oplysninger som personlige oplysninger i henhold til denne privatlivspolitik. Vores WordPress hjemmeside bruger en række cookies forskellige cookies.

2. Vores tredjeparts databehandlere

Vi anvender en række tredjeparter til at behandle personlige data på vores vegne. Disse tredjeparter er blevet nøje udvalgt, og alle er i overensstemmelse med lovgivningen i EU’s generelle databeskyttelsesforordning 2018 (GDPR).

3. Datakrænkelser

Vi vil rapportere enhver ulovlig datakrænkelse af denne hjemmesides database eller databaser fra nogen af vores tredjeparts dataprocessorer til alle relevante personer eller myndigheder inden for 72 timer efter overtrædelsen, hvis det fremgår, at personoplysninger, der er lagret på en identificerbar måde er blevet kompromitteret.

4. Dataansvarlige

Dataansvarlige for denne hjemmeside er: RIISED A/S, en dansk privatejet virksomhed med CVR-nummer 36405147 og med følgende kontor: RIISED A/S Sølvgade 102 1307 København K. Telefon: +45 71 41 41 71 E-mail: info@riised.dk  CVR: 39736556

5. Sikkerhed

Vi bruger rimelige midler for at beskytte dine personoplysninger på vores webplatform. Internettet er dog ikke et 100% sikkert miljø, og derfor kan vi ikke sikre eller garantere for bl.a. sikkerheden af de oplysninger, som du sender til os via formularer fra vores website. Derfor skal du undlade at sende personfølsomme og/eller fortrolige oplysninger i dine e-mails til os. Vi arbejder altid på at forbedre vores sikkerhedsprocedurer, da internettet er i konstant udvikling.

6. Ret til adgang og at blive gemt

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, til at få berigtiget samt ajourført de personoplysninger vi har om dig og til at få slettet eller anonymiseret de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ydermere har du i visse tilfælde ret til at få behandling af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller tredjeparters lovlige behandling af dine personoplysninger. Ligeledes har du i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre online på vores website. Kontakt os venligst, hvis du ønsker at anmode om adgang til dine personlige oplysninger, der er gemt i vores databaser, eller hvis du vil have dine personlige data ”slettet” fra vores databaser. Vi sletter eller anonymiserer som udgangspunkt alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme. Dog forbeholder vi os retten til at gemme oplysninger omkring indgåelse af aftalegrundlag, specifikation af ydelser og anden information omkring samhandelsforhold, der kan være af betydning for arbejdsopgavens udførelse, løsning, resultat og samhandelsforhold. Vi vil reagere uden unødig forsinkelse (og under alle omstændigheder inden for en måned fra modtagelsen af din anmodning, selvom dette kan udvides i vanskelige tilfælde). RIISED A/S Sølvgade 102 1307 København K. Telefon: +45 71 41 41 71 E-mail: info@riised.dk CVR: 36405147 Når en anmodning om adgang/download er modtaget, har vi et dedikeret team, der hurtigst muligt besvarer det spørgsmål eller den anmodning, vi har modtaget. Hvis dit spørgsmål eller anmodning er mere omfattende end som så, kan det være nødvendigt at indhente mere information fra dig.

7. Spørgsmål omkring privatlivspolitik

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik eller databehandlingen, eller hvis du ønsker at klage over en mulig overtrædelse af persondataforordningen, bedes du kontakte os: RIISED A/S Sølvgade 102 1307 København K. Telefon: +45 71 41 41 71 E-mail: info@riised.dk CVR: 36405147 Når et spørgsmål omkring privatlivspolitik eller persondata er modtaget, har vi et dedikeret team, der hurtigst muligt besvarer det spørgsmål eller den anmodning, vi har modtaget. Hvis dit spørgsmål eller anmodning er mere omfattende end som så, kan det være nødvendigt at indhente mere information fra dig.

8. Ændringer i vores privatlivspolitik

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i vores privatlivspolitik. Hvis vi foretager væsentlige ændringer, vil vi give dig meddelelse herom inden de træder i kraft, via vores website eller på anden måde, for at give dig mulighed for at gennemgå ændringerne. Din fortsatte brug af vores website efter at vi har offentliggjort eller sendt en meddelelse om ændringerne til politikken betyder, at du accepterer den opdaterede privatlivspolitik.

9. Klageinstans

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk