Case: Hastighedsoptimering af Okkr.dk giver skarpe resultater

Vi har udført en hastighedsoptimering af Okkr.dk, hvilket har resulteret i drastiske forbedringer på hastigheden af deres hjemmeside. Forbedringer, som vil være til stor gavn for deres online succes.

Her kan du læse mere om vores hastighedsoptimering af Okkr.dk.

Okkr.dk: Hvem er de og hvad tilbyder de?

Okkr.dk er en større virksomhed med 100 ansatte, som er blevet en populær virksomhed for privatpersoner, der gerne vil have deres køkken renoveret.

Okkr.dk tilbyder privat køkken renovering og kan komme hjem til dig for at renovere dit køkken. Okkr.dk tilbyder, at tage gratis hjem til dig og tage en snak med dig om hvad man kan gøre ved dit køkken. 

I samarbejde vil i finde frem til jeres drømmekøkken og herefter kan Okkr.dk gå i fuld gang med at renovere dit køkken uden, at du skal bruge tid eller energi på det.

I stedet for at købe helt nyt køkken kan du altså få dit nuværende køkken renoveret – det er både det miljørigtige og det økonomisk kloge valg.

Okkr.dk er en virksomhed, som lever af Google Ads, samt at potentielle kunder finder dem gennem Google. Derfor er det så vigtigt for Okkr.dk, at deres hjemmeside er optimeret til at levere gode annonce- og SEO-resultater.

Case: Hastighedsoptimering af Okkr.dk

Efter selv at have forsøgt flere forskellige plugins og andre hastighedsoptimering løsninger, som ikke rigtigt gav nogle resultater, valgte Okkr.dk at kontakte os her hos Riised.

Kort tid efter gik vi i fuld gang med at hastighedsoptimere Okkr.dk, så de kunne få de resultater ud af Google og Google Ads, som de fortjente. 

Blot få dage efter var optimeringen færdig og hjemmesiden lynhurtig. Hele optimeringen blev lavet uden at hjemmesiden havde nedetid og uden at Okkr.dk personalet skulle bruge tid eller energi på optimeringen.

Resultaterne: Okkr.dk’s resultater

Som det kan ses ovenover, så resulterede vores hastighedsoptimering i drastiske forbedringer på deres hastighed. På computer havde hjemmesiden allerede en ok hastighed, men efter optimeringen blev denne hastighed taget helt i top. Dertil blev hastigheden på mobil taget helt fra 22 til 97/100 på mobil!

Det vil med andre ord også betyde, at Okkr.dk vil opleve betydeligt bedre rangeringer på Google, samt at de vil få betydeligt mere ud af deres annoncebudget. Dertil vil det også give deres besøgende en bedre oplevelse, da hjemmesiden ikke vil skulle bruge lang tid på at indlæse og generelt vil give en mere smooth oplevelse. En bedre brugeroplevelse vil resultere i en lavere bouncerate og en højere konverteringsrate. 

Det er alle sammen elementer, som vil yderligere bidrage til højere rangeringer på Google. På den måde påvirker hastighed SEO både direkte og indirekte.

Kontakt os, hvis vi skal optimere din hjemmeside

Skal vi hastighedsoptimere din hjemmeside? Så tag fat i os, så vi kan komme i gang. Du kan kontakte os her. 

Ved du ikke hvad hastigheden er på din hjemmeside, så kan du teste hastigheden på din hjemmeside her.