Officiel partner hos DanDomain – Eksperter i DanDomain Hastighedsopitmering

Vi er eksperter i hastighedsoptimering af DanDomain hjemmesider og kan gøre din hjemmeside lynhurtig med 100% målbare resultater.

VI er officielle partnere hos DanDomain og vi arbejder i DanDomain Webshop.
Idag tester vi også hvor meget vi kan opnå med en hastighedsoptimering af DanDomain Classic og kommer med faste priser inden året er omme.

.

Vil du have et tilbud på din DanDomain hastighedsoptimering?

Det eneste vi skal bruge for, at beregne en pris på din hastighedsoptimering af DanDomain hjemmesiden, er et domænenavn.

Har dette interesse så udfyld dit navn og din mail, så sender vi et tilbud indenfor 24 timer.

Hastighesoptimering Grejfreak


Vi lever for at gøre din DanDomain hjemmeside lynhurtig

Det er altafgørende, at have en hurtig webshop. Du ved det sikkert allerede godt – hvis ikke du har fanget kundens interesse indenfor et par sekunder, så forsvinder kunden. Det er enormt ærgerligt, når det nemt kan undgåes med en hastighedsoptimering af DanDomain fra os. Vi sørger for, at din hjemmeside bliver lynhurtig på mens din hjemmeside er live – du vil slet ikke opdage, at vi arbejder på den for det gør vi heller ikke. Vi arbejder altid på stagingsites.

DanDomain har +6000 webshops

DanDomain er en god platform, som har rigtig mange webshops og rigtig mange professionelle store kunder. Med vores hastighedsoptimering af DanDomain kan din Webshop og DanDomain Classic hjemmeside komme tættere på nr. 1 på Google.

Konsekvenserne af en langsom hjemmeside

Der er mange konsekvenser ved at have en langsom hjemmeside. En dårlig brugeroplevelse, en højere bouncerate og annoncer, der koster mere end de burde, er blot nogle af de få konsekvenser der er ved at have en langsom hjemmeside. Undgå det med en DanDomain hastighedsoptimering.

Effektive og billige annoncer

En af de gode fordele ved, at lave en hastighedsoptimering af DanDomain hjemmesiden er, at ens annoncer bliver langt mere effektive og billige. Google går nemlig så meget op i hastigheden på din hjemmeside, at jo hurtigere end hjemmeside du har, jo billigere vil dine reklamer også blive.

Højere konverteringsrate

Når man driver online virksomhed, så er konverteringsraten et af de absolut vigtigste tal. Det viser, hvor stor en procentdel af dem, der har besøgt din hjemmeside, som ender med at foretage et køb. Alle studier peger på, at jo hurtigere hjemmesiden er, jo højere er konverteringsraten også.

Priser på hastighedsoptimering af DanDomain

DanDomain Webshop

  • +90 Google Desktop
  • +70 Google Mobile
  • A/B-Grade on GTmetrix
  • Optimering af alle sider
  • Optimeres på stagingsite
  • Vedligeholdelse hver 15. dag
  • Hastighed og performance
  • Vælg 6 eller 12 måneder
  • Har du enterprise skal du ikke betale for Klon
  • Har du ikke enterprise får du 50% via os

Specialister i hastighedsoptimering af DanDomain
– Hvis vi ikke kan, så kan ingen!

Google’s Core Web Vitals

Vi nøjes ikke kun med en hastighedsoptimering af DanDomain shoppen, men sørger derudover også for at have fokus på din hjemmesides Core Web Vitals. Det er et sæt faktorer, som Google betragter, som værende de vigtigste aspekter for at skabe en god brugeroplevelse for dine gæster..

Det vil altså sige, at vi også sørger for, at hjemmesidens Core Web Vitals bliver optimeret. Det har en betydelig effekt for at øge din konverteringsrate såvel som hjemmesidens rangeringer.

Test din DanDomain hjemmeside hastighed her

Start Test
{{errorRes}}

Test af:

{{url}}

Indlæser test

{{ loadingNo }}%

Dette kan tage op til 1 minut.

Source: Google PageSpeed Insight

Test af:

{{url}}

Mobil

{{mobileResultInPercent}}

Desktop

{{desktopResultInPercent}}

Vil du have et tilbud på hastighedsoptimering af din hjemmeside?

Det eneste vi skal bruge for at beregne en pris på optimeringen af din hjemmeside er et domænenavn.

Har dette interesse så udfyld dit navn og din mail, så sender vi et tilbud indenfor 24 timer.

{{emailResData.message}} SEND

Source: Google PageSpeed Insight

Ovenfor kan du tjekke din hjemmesides hastighed via ”hastighedstesten”. Det er live tal fra Google PageSpeed Insight. Du kan også teste din hjemmeside på GTmetrix.com og Pingdom.com.

Fra vi går i gang med at optimere tager det under 14 hverdage at optimere hastigheden

Det eneste vi laver er hastighedsoptimering af hjemmesider, hvilket gør at vi 100% ved hvad vi laver og derfor kan vi på forhånd sige, at vi kan optimere din hjemmeside. Skulle det mod forventning ikke kunne lade sig gøre, er optimeringen gratis.

Ja og nej. Du må gerne ændre billeder, tekster, priser mv, men du må ikke ændre design eller opsætte tredjeparts scrips, som analytics, chat eller lign.

Mobilhastigheden er en af de vigtigste faktorer i din virksomhed. Den sørger for, at dine kunder nemt kan navigere, du får højere placeringer på google, din annoncering er billigere, dit reach på facebook er bedre og mange flere fordele.

Ja, vi samarbejder med bureauer. Skriv til info@riised.dk for en uddybning.

Fordelene ved en hurtig hjemmeside er mange. Vi har uddybet dem allesammen her.

Du er velkommen til at stille alle de spørgsmål du vil.
Vi er tilgængelige på mail og telefon.

Sådan laver vi en DanDomain hastighedsoptimering

Der går mange forskellige ting ind i processen med at lave en DanDomain hastighedsoptimering. Men vi kan altid love dig, at de ting vi gør ikke påvirker hjemmesidens funktionalitet da vi kun arbejder i frontend.

De ting vi går ind og kigger på inkluderer: Optimering af billeder, minimerer JavaScript & CSS, reducering af server svartiden, oprydning af koder og meget mere.

Vi sørger selvfølgelig for, at din hjemmeside er forberedt til dagligdagens udfordringer. Vi optimerer ikke den enkelt side, men hele “motoren” bagved, så når i opretter et nyt produkt eller lign så er siden allerede optimeret. 

Nej, vi arbejder kun på stagingsite, så der vil ikke være nedetider.

Vi optimerer din hjemmesides Core Web Vitals i vores hastighedsoptimeringer.
Vi garanterer dog ikke, at Core Web Vitals godkendes i Google Search console og origin data i Google PageSpeed Insight.

Riised A/S står 100% inde for, at ingen oplysninger fra din backend bliver gemt eller delt med andre end dem som er tilknyttet din optimering.

Din hjemmeside har sin optimale hastighed, men den kan godt sænkes fra gang til gang, når du prøver at teste den. Måler du din hjemmesides hastighed mens der er besøgende, din server halter eller hvis man er på et dårligt netværk, så kan der forekomme udsving på hastigheden.

Hvis du har flere hjemmesider, kan vi give en samlet pris på optimering af hastigheden på dine hjemmesider.

Ændrer du tema, design, server, hosting eller lign så kan din hjemmesides hastighed falde.
Opdateringer, php, server mv, har en betydning for din hjemmesides hastighed.

Ja, vi tilbyder vedligeholdelse af din hjemmesides hastighed. Hver 15. dag optimerer vi din hjemmeside så det bevarer sin hastighed selvom du laver ændringer.

Vi garanterer øget hastighed!
Se vores cases her

Riised er et hastighedsoptimeringsbureau, som får
svære optimeringer til at virke nemme, og sørger for at
virksomheders hjemmesider opnår deres fulde potentiale.

Vil du høre mere?