Om os

Hastighedsoptimeringsbureau med garantier og faste priser!

I 2020 startede jeg på rejsen mod at bekæmpe langsomme hjemmesider. Efter utallige WordPress udviklere og forsøg på selv, at optimere min hjemmesides hastighed, valgte jeg, at gå i gang med at starte det bedste og mest specialiserede hastighedsoptimeringsfirma i hele Europa, da der ikke fandtes andre specialister. Med tiden stod det klart at der ikke var nogen professionelle udbydere, som var 100% specialister i hastighedsoptimering af hjemmesider.

For at være konkurrencedygtig har vi ledt efter de helt rigtige samarbejdspartnere. Der skal bruges forskellige kvalifikationer til at optimere et site og derfor kan der være op til et team på 5 der skal arbejde på et site for at hastighedsoptimere maksimalt. Vores samarbejdspartnere er de dygtigste fra Indien, som har en fantastisk arbejdsmoral og en kæmpe viden indenfor hastighedsoptimering.

Myten om et gudsbenådet talent

Efter utallige forsøg på, at blive ekspert i at optimere hastigheden på websites, måtte jeg indse, at det ville tage mange år, at lære at optimere hastigheden på alle parametre på et WordPress website. Derudover er WordPress i konstant udvikling, så det ville blive et fuldtidsarbejde bare at følge med i hvordan den bedste optimering fungerer.

Efter utallige møder, lange nætter, svingende hastigheder på hjemmesider, samt uløselige gåder, fandt jeg det bedste hold af udviklere, så vi kunne optimere hastigheder på websites og bruge metoder, som ikke tidligere er set.

I dag kan vi garantere hastigheder på sites, samt at der ingen ændring på sitet vil være.

Hvem er jeg?

Mit navn er Kim Rosendal, og jeg har drevet et marketingsbureau, samt flere forskellige virksomheder gennem de seneste 10+ år. Nogen af dem drives som et franchise, nogen er lukket igen og andre er solgt.

Nu er der kun et fokus – Jeg vil være virksomheders foretrukne valg indenfor hastighedsoptimering og jeg vil have den bedste service og de bedste priser og den bedste ydelse overall.

Vil du høre mere?