Case: Succesfuld hastighedsoptimering af Inspo.dk

“Vores quality score er steget og vi er super godt tilfredse med Riised.” 

Hjalte – Inspo

Vi har udført en hastighedsoptimering for Inspo.dk, hvilket har givet gode resultater for Inspo.dk. Det vil vi gå mere i dybden med i denne case.

Inspo: Hvem er de og hvad tilbyder de?

Først og fremmest, så lad os dog lige introducere virksomheden Inspo.dk. Inspo.dk er en online platform, som er målrettet gymnasiestuderende.

Inde på Inspo.dk kan gymnasieelever få adgang til mere end 25.000 analyser, rapporter og noter. Formålet med platformen er, at gøre det muligt for eleverne at løfte deres læring og blive bedre rustet til de eksamener, som de skal møde i deres studieliv.

For at komme ud til så mange elever som muligt er det altså vigtigt for Inspo, at de både kan ramme dem gennem SEO og Google Ads. Her er hastigheden på deres hjemmeside altafgørende og de valgte derfor, at få lavet en hastighedsoptimering af os.

Case: Hastighedsoptimering af Inspo

I sin søgen efter at finde et bureau, som kunne hastighedsoptimere deres hjemmeside har Inspo.dk kontaktet flere forskellige bureauer, som reklamerede med, at de kunne hastighedsoptimere hjemmesider. Det var dog uden held indtil, at de hørte om Riised.

Inspo.dk tog fat i os og vi gik i gang med at hastighedsoptimere hjemmesiden lige med det samme. 

Processen: Ikke noget at sætte en finger på

Hele processen med at hastighedsoptimere Inspo.dk gik som smurt i olie. Der var ikke nogen problemer undervejs og Inspo.dk lagde slet ikke mærke til, at vi i baggrunden arbejdede på, at hastighedsoptimere deres hjemmeside. 

Det vil sige, at hjemmesiden ikke havde nogen nedetid og at de travle Inspo.dk folk ikke skulle bruge deres tid på optimeringen. Vi klarede det hele for dem, som vi altid gør for vores kunder.

Efter forløbet spurgte vi ind til processen og her svarede Hjalte fra Inspo.dk:

“Det gik super godt. Der er ikke noget, at sætte en finger på der.”

Resultaterne: Inspo’s resultater

Ovenover har vi taget et screenshot af Google PageSpeed Insights på Inspo.dk før og efter vores Riised hastighedsoptimering.

Som i kan se, så er hastigheden på deres hjemmeside gået fra at være middelmådig til at være fuldstændig i top – både på computer og mobil.

Så drastisk en stigning på hjemmesidens hastighed vil altid resultere i en bedre quality score, samt bedre placeringer på Google, hvilket også er tilfældet med Inspo.dk.

Efterfølgende har Hjalte fra Inspo.dk forklaret, at deres Quality score på Google Ads er drastisk forbedret. Derudover har de også oplevet stigende placeringer på Google, men de har også lavet andre tiltag på hjemmesiden, så det er svært, at tilskrive hastighedsoptimeringen alt ansvaret for deres stigende placeringer.

Den forbedret Quality Score vil betyde, at Inspo.dk nu får mere ud af deres annoncebudget. Med en bedre Quality Score vil Google prioritere deres annoncer over andres, samt vise deres annoncer til en billigere pris.

Kontakt os, hvis vi skal optimere din hjemmeside og dine resultater derhjemme

Har din hjemmeside brug for en god hastighedsoptimering? Så er det bare med at tage fat i os. Du kan kontakte os her. 

Er du i tvivl om hvorvidt din hjemmeside har brug for at blive hastighedsoptimeret, så kan du teste hastigheden på din hjemmeside her.