WordPress hastighedsoptimering af shopbox.dk: Indlæsningstid på side øget fra 3,8 sek til 1,9 sek

Vi har optimeret hastigheden for shopbox.dk. Efter en grundig analyse af deres hjemmeside identificerede vi områder, der kunne forbedres for at opnå hurtigere indlæsningstider. Vi implementerede en skræddersyet hastighedsoptimeringsløsning, som var designet til at opfylde deres specifikke behov og mål.
shopbox hastighedsoptimering

Vi har optimeret hastigheden for shopbox.dk. Vi foretog en grundig analyse af deres hjemmeside og identificerede områder, der kunne optimeres for at opnå hurtigere sidehastigheder. Vi implementerede en skræddersyet hastighedsoptimeringsløsning designet til at opfylde deres specifikke behov og mål.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 25/100 til 97/100

Hastighed ​​på mobil: Fra 17/100 til 93/100

Denne hastighedsforøgelse har indtil videre resulteret i, at indlæsningstiden på siden er øget fra 3,8 sek til 1,9 sek!

Hvem er shopbox?

Shopbox er et dansk baseret fintech-selskab, der tilbyder Point of Sale (POS) software med integreret betaling som et kerne system for små og mellemstore butikker og kæder i hele Norden. Løsningen gør det let og enkelt at oprette et fuldt produktkatalog, betjene kunder og acceptere betalinger i både fysiske og digitale kanaler.

Case: WordPress hastighedsoptimering for shopbox.dk

Vi er stolte af de resultater, vi har opnået sammen med shopbox.dk. Med betydeligt forbedret hjemmesidehastighed har de ikke kun set en forbedring i deres konverteringsrate og placeringer på Google, men de har også haft fordel af et mere effektivt annoncebudget, øget organisk trafik og en bedre brugeroplevelse for deres kunder.

Hastighedsoptimering er ikke bare en engangsinvestering, men en løbende investering i din virksomheds digitale fremtid.

Resultaterne: Indlæsningstid på side er øget 2x gange

Via data fra Google PageSpeed ​​Insights kan vi se den store fremgang, der er sket med hjemmesidehastigheden. Her er de steget:

 • Fra 25/100 til 97/100 på computer
 • Fra 19/100 til 93/100 på mobil

Vi har også observeret en betydelig forbedring i Core Web Vitals:

Før:

Efter:


Som det ses ovenfor, er indlæsningstiden på siden (LCP) fordoblet i hastighed. Dette har ført til bedre SEO for shopbox.com, da det primære mål med at udføre hastighedsoptimering er at gøre hjemmesiden hurtigere, hvilket gør det muligt for den at fremtræde på de første 1-3 sider af Google-søgeresultater.

Udforskning af effekten af hastighedsoptimering: Hvordan har det transformeret deres hjemmeside?

Siden implementeringen af hastighedsoptimering har effekten på deres hjemmeside været betydelig. Primært har det resulteret i en bemærkelsesværdig forbedring af deres hjemmesides indlæsningstid. Denne forbedring har bidraget til en overlegen brugeroplevelse, en reduceret bounce rate og en forhøjet konverteringsrate.

Bølgeeffekten af hastighedsoptimering

Konsekvenserne af hastighedsoptimering har været mærkbare på deres konverteringsrate og Google-rangeringer. Med en hurtigere hjemmeside har der været en stigning i konverteringsrater, da flere besøgende har en tendens til at blive på sitet og gennemføre transaktioner. Samtidig har den øgede hastighed skubbet dem opad i Google-søgeresultaterne, hvilket forøger deres synlighed og tiltrækker mere organisk trafik.

Optimeret annoncebudget

Desuden har vores indsats for hastighedsoptimering medført favorable resultater for deres annoncebudget. Med en hurtigere hjemmeside er det blevet mere omkostningseffektivt at eksekvere annoncer, da de nu opnår bedre priser per annonceklik, forbedrede annonceplaceringer og øgede konverteringsrater på deres annoncer.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  ALT OM GOOGLE PAGESPEED
  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.