Case: Ungeinvestorer.dk er meget tilfredse efter samarbejde med Riised

“Samarbejdet kunne ikke have været bedre.”

Mikkel Ejlersen – Ungeinvestorer.dk

Den 1. Juni 2022 besluttede Ungeinvestorer.dk sig for, at kontakte Riised ang. at få lavet en hastighedsoptimering af deres hjemmeside. De havde hørt om Riised gennem et iværksætter forum på Facebook og besluttede sig for, at det var på tide, at de fik lavet en professionel og effektiv hastighedsoptimering.

Op til den 1. juni 2022 havde de kun selv stået for deres hastighedsoptimering. Det vil sige, at de selv havde gjort de enkelte ting de kunne finde ud af for at holde hjemmesiden hurtig. Derudover havde de en række plugins installeret til $50 årligt. Det var dog ikke noget, som rigtigt gav nogle resultater.

De besluttede sig altså for, at give Riised chancen for at hastighedsoptimere deres hjemmeside.

Ungeinvestorer.dk: Dit investeringsunivers

Ungeinvestorer.dk er et online investeringsunivers, hvor man kan følge med i alle de seneste nyheder i investeringsverdenen. Deres hjemmeside byder dermed primært på interessante og indsigtsfulde artikler og blogindlæg om hvilke udviklinger der er på det danske, samt internationale aktiemarked.

Derfor valgte Ungeinvestorer.dk at få lavet en hastighedsoptimering

Grundet deres forretningsmodel med artikler og blogindlæg, er meget af deres succes også bundet op på, hvor høje rangeringer, deres hjemmeside opnår på Google. Efter en af Google’s seneste søgemaskineopdatering er det blevet altafgørende, at man har en hurtig hjemmeside. Det er en af de primære faktorer, som Google fokuserer på. 

Derfor gav det naturligvis god mening for Ungeinvestorer, at få lavet en hastighedsoptimering, da deres hastighed lå på 25/100 på mobil og 74/100 på computer.

Med en hastighed på 90+ på både mobil og computer, som er det vi kan garantere, når vi udfører en hastighedsoptimering, så vil det dermed resultere i langt bedre resultater ift. deres online indsats.

Det vil bl.a. resultere i:

  • Højere rangeringer på Google
  • Lavere bouncerate og at besøgende bruger mere tid på hjemmesiden
  • Større reach på Sociale medier

Processen: Et godt samarbejde

Vi har snakket sammen med Mikkel Ejlersen, som er en af dem der står bag Ungeinvestorer.dk, for at høre mere om hvad han synes om hele processen med at arbejde sammen med Riised.

Svaret var, at Riised ikke kunne have ydet en bedre service end det de fik. Hastighedsoptimeringen blev udført uden at hjemmesiden havde nogen downtime og det krævede ikke nogen form for tid eller energi fra Ungeinvestorer teamet efter de havde bestilt en hastighedsoptimering.

Resultaterne: Hvad fik de ud af hastighedsoptimeringen?

Efter hastighedsoptimering var hastigheden på computer gået fra 74/100 til 99/100 og på mobil fra 25/100 til 96/100.

Det er ikke en hastighedsanalyse vi laver, men Google’s egen PageSpeed Insights analyse, der har analyseret hjemmesiden. Dermed har Ungeinvestorer.dk nu en hastighed, som med garanti vil føre til bedre online resultater.

Kigger man på deres Morningscore graf, så er der også tydelige forbedringer efter, at Riised hastighedsoptimeringen er begyndt at virke.

I vores samtale med Mikkel Ejlersen fortalte han også, at den klare tendens på deres SEO og rangeringer på Google er, at rangeringerne kontinuerligt er gået op lige siden.

Alt i alt resulterede hastighedsoptimeringen, at de nu kan bespare de månedlige udgifter de havde til hastighedsoptimering plugins, samt at deres hjemmeside er blevet lynhurtig, så den nu:
– Leverer en bedre konverteringsrate
– Har en lavere bouncerate
– Lever på til Core Web Vitals
– Har en bedre quality score på Google Ads
– Ungeinvestorer får mere ud af deres annoncebudget
– Opnår bedre rangeringer på Google

Skal vi hastighedsoptimere din hjemmeside?

Er en hastighedsoptimering det din hjemmeside mangler?

Du kan teste hastigheden på din hjemmeside på vores hjemmeside. Det kan du gøre her.

Kontakt os, så vi kan snakke mere om at hastighedsoptimere din hjemmeside. Du kan kontakte os her.