Brainchild.dk oplever imponerende resultater efter de har fået en hastighedsoptimering af wordpress

Brainchild hastighedsoptimering resultater

“Riised A/S har hjulpet os med at hastighedsoptimere vores site, hvilket har resulteret i at vores Google PageSpeed score er gået helt op til 98 på computer og 95 på mobil. Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet og vi kan varmt anbefale andre at gøre brug af Riised A/S”

Martin, Brainchild.dk

I Juni 2022 besluttede Brainchild.dk sig for, at det var tid til at lave en hastighedsoptimering af wordpress på deres hjemmeside. En hastighedsoptimering der kunne give deres besøgende en enestående oplevelse, skabe bedre resultater med deres Google Ads, samt give dem et større reach på de sociale medier. De valgte Riised og har ikke fortrudt det.

Lad os gå lidt i dybden med historien bag Brainchild.dk og deres hastighedsoptimering af wordpress.

Brainchild.dk: Hvem er de og hvad tilbyder de?

Brainchild.dk er en dansk designvirksomhed, der designer motiver med inspiration fra danske klassikere, som Ægget, Koglen og Svanen. Smukke motiver, hvor de fortolker disse ikoniske designs.

På deres egen hjemmeside skriver de:

“Med øje for humor, æstetik og respekt for møblerne, ønsker vi hos Brainchild at bringe den oprindelige filosofi bag klassikerne tilbage og gøre dansk design tilgængeligt for alle.”

Case: Hastighedsoptimering af WordPress platform

De er en virksomhed i vækst, som gør det fantastisk. Efter at have kigget deres unikke udvalg igennem, er det heller ikke svært, at forstå hvorfor.

De besluttede sig dog for, at det var på tide, at tage deres hjemmeside til det næste niveau. Her var den logiske beslutning, at få lavet en hastighedsoptimering af wordpress hjemmesiden, der står for at promovere deres virksomhed..

De valgte os til at udføre deres optimering og det har været en fornøjelse, at arbejde på deres hjemmeside.

Processen: Hastighedsoptimering af Brainchild.dk

Når vi foretager en hastighedsoptimering for vores kunder, så gør vi altid processen så simpel, som overhovedet muligt. Faktisk, så vil kunden slet ikke opdage, at vi arbejder på hjemmesiden.

Det vil altså sige:

 • Ingen nedetid for hjemmesiden
 • Ingen komplicerede opgaver for kunden
 • Garanti for resultater “No cure, No Pay”

Det samme var naturligvis gældende for Brainchild.dk. Efter de havde bestilt os til at lave en hastighedsoptimering af wordpress for deres hjemmeside, så kunne de blot fortsætte med deres hverdag, som de plejer.

Vi klarer alt det tekniske og avanceret, så Brainchild.dk blot kan nyde alle fordelene af at have en lynhurtig hjemmeside.

Resultaterne: Brainchild’s hastighedsoptimering

Resultaterne var som forventet særdeles gode efter vi havde implementeret vores Riised hastighedsoptimering.

Hastigheden på hjemmesiden steg:

 • Fra 70/100 til 98/100 på computer
 • Fra 21/100 til 95/100 på mobil

Går man mere i dybden med Google PageSpeed Insights kan man se endnu flere væsentlige forbedringer.

Her er deres PageSpeed Insights fra før optimeringen:

Den dag i dag er hastigheden på hjemmesiden 91/100:

Tydelige forbedringer, som vil føre til bedre rangeringer, en lavere bouncerate, bedre Quality Score på Google Ads, en højere konverteringsrate – og meget mere.

Deres Morningscore graf taler også lidt for sig selv. Efter hastighedsoptimeringen havde sat sit aftryk skete der en pludselig fordobling af deres MorningScore (www.morningscore.io er baseret på Ahrefs)

Den nye lynhurtige hastighed på deres hjemmeside vil bl.a. medføre:

 • Bedre rangeringer på Google
 • En bedre Quality Score på Google Ads og dermed bedre udnyttelse af deres annoncebudget
 • En bedre brugeroplevelse og lavere bouncerate
 • En bedre konverteringsrate og mere omsætning

Der er nu gået 4 måneder og 25 dage siden vi lavede hastighedsoptimeringen på Brainchild.dk’s hjemmeside. Over denne periode er hastigheden på deres hjemmeside blot faldet med 4 point. Dermed er Riised hastighedsoptimeringen også langtids holdbar og giver hurtige resultater i lang tid efterfølgende, hvilket vil sige, at man kun behøver at få udført optimeringen en sjælden gang imellem.

Kontakt os, hvis vi skal tage et kig på din hjemmeside

Skal vi hastighedsoptimere din hjemmeside, så du kan nyde godt af alle disse fordele?

Er du i tvivl om hvorvidt din hjemmeside har brug for en hastighedsoptimering, så kan du måle hastigheden på din hjemmeside her.

Vi vil med glæde snakke mere med dig, hvis du gerne vil have din hjemmeside hastighedsoptimeret. Du kan kontakte os her.

The customer is very important, the customer will be followed by the customer. As the land of the land, the mourning nor the corporal of the land, the pillow of the lion.

Indholdsfortegnelse

Play Video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive

  riised-mobile-image.jpg

  Live webinar "Alt om Google PageSpeed"

  Deltag i webinaret og bliv klogere på, hvordan du kan bruge Google PageSpeed til at øge omsætningen i din webshop.

  Få en gratis analyse af din webshops hastighed!

  Vi sender dig en live skærmoptagelse, hvor vi analyserer din shops hastighed og forklarer, hvordan du kan optimere den 🚀