WordPress hastighedsoptimering af Looad.dk: Tæt på 400% stigning i organisk trafik

Efter Googles seneste opdateringer er hastigheden på ens hjemmeside vigtigere end nogensinde før. Er hastigheden på ens hjemmeside ikke i top, så vil det være næsten umuligt at få succes med SEO. 

Dertil spiller hastighed også en stor rolle i forhold til ens Quality Score på Google Ads, hvilket dikterer hvor meget man kan få ud af sit annoncebudget på Google Ads

Looad besluttede sig for at få lavet en hastighedsoptimering, der kunne give deres besøgende en enestående oplevelse, skabe bedre resultater med deres Google Ads. De valgte Riised og har ikke fortrudt det.

Resultater af hastighedsoptimeringen:

Hastighed på computer: Fra 62/100 til 100/100

Hastighed på mobil: fra 26/100 til 95/100 


Denne stigning i hastighed har indtil nu medført:

  • Tæt på 400% stigning i organisk trafik

Hvem er Looad.dk?

Looad.dk er en virksomhed der er dedikeret til at tilbyde miljøvenlige og innovative løsninger til opladning af elektriske køretøjer, og deres ekspertise inden for området gør dem til en pålidelig partner for både private og virksomheder. 

De udvikler og leverer avancerede opladningsstationer med den nyeste teknologi, der sikrer hurtig og pålidelig opladning af elbiler. Deres ladestationer er nemme at bruge og er designet til at integrere problemfrit i forskellige miljøer.

Case: WordPress hastighedsoptimering af Looad.dk

Formålet med at hastighedsoptimere deres hjemmeside vil altså være, at skabe bedre indlæsningstider, som kan skabe mere trafik og bedre Google Ads, der i sidste ende skaber mere omsætning og påvirker bundlinjen positivt.

Hele processen med at optimere Looad.dk gik præcist som den skulle. Som altid foretog vi optimeringen på et staging site, så deres webshop ikke havde nogen form for nedetid. Kort tid efter, at Looad.dk havde kontaktet os, havde vi optimeret deres webshop. Denne optimering resulterede, som vi garanterer, i skarpe resultater.

Resultater: Betydelig stigning i organisk trafik

Alene via Looad’s tal på Google PageSpeed Insights kan vi se de store fremskridt, som vores hastighedsoptimering har skabt for hjemmesiden:

  • Fra 62/100 til 100/100 på computer
  • Fra 26/100 til 95/100 på mobil

Hjemmesiden har også oplevet en pludselig stigning i deres organiske trafik efter optimeringen. Her er de gået fra 117 månedligt besøgende til 402 månedligt besøgende:

*Organisk trafik lige inden vi færdiggjorde optimeringen.

*Organisk trafik i dag.

Udover den forbedrede organiske synlighed vil sådanne resultater klart føre til:

  • Forstærket kvalitetsscore: Kvalitetsscore afspejler brugeroplevelsen på din hjemmeside. Når din side indlæser hurtigt, får brugere en bedre oplevelse. Dette kan øge din kvalitetsscore hos søgemaskiner som Google, hvilket potentielt kan forbedre din placering i søgeresultaterne og derved drive mere trafik til din hjemmeside.
  • Øget konverteringsrate: Besøgendes tålmodighed er ofte kort. Med en hurtigt indlæsende hjemmeside er der større sandsynlighed for, at de forbliver og fuldfører en given handling, såsom at tilmelde sig et nyhedsbrev eller foretage et køb. Hurtigere indlæsningstider betyder mindre ventetid, hvilket kan booste konverteringerne.
  • Mindre bounce rate: Bounce rate angiver den andel af besøgende, som forlader din hjemmeside efter kun at have besøgt en side. En langsom side kan føre til, at brugere vælger at forlade, inden den er fuldt indlæst. Ved at optimere indlæsningstiden kan du mindske antallet af for tidlige afslutninger og derved nedsætte din bounce rate.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Indholdsfortegnelse

Afspil video

Få en gratis analyse af, hvor hurtig din shop kan blive